Bacalaureat 2021. Cum se rezolvau subiecte la Informatică. Vezi baremul de corectare

Emanuela Pană, George Capoeanu 30.06.2021, 16:46
Bacalaureat 2021. Cum se rezolvau subiecte la Informatică. Vezi baremul de corectare

Emoțiile continuă pentru absolvenții de liceu, care urmează să afle cum trebuiau rezolvate exercițiile la ultima probă din cadrul examenului de Bacalaureat 2021, pe care au susținut-o astăzi. Candidații au avut de optat pentru una din următoarele discipline: geografie, logică și argumentare, psihologie, economie, sociologie, filosofie, fizică, chimie, biologie, informatică. Subiectele la Informatică, una din probele la alegere a profilului și specializării, au apărut. Baremul de corectare va fi publicat azi, la ora 15:00, pe Edu.ro și vor fi disponibile și aici.

Bacalaureat 2021. Cum se rezolvau subiecte la Informatică

Examenul de Bacalaureat 2021 a început luni, 28 iunie, cu proba la Limba și literatura română și a continuat marți, 29 iunie, cu proba la Matematică sau Istorie, în funcție de profilul urmat de cei peste 130.000 de absolvenți de liceu înscriși la această sesiune. Miercuri, 30 iunie, candidații înscriși la BAC 2021 au susținut cea de-a treia probă și ultima.

Subiectele de la Bacalaureat 2021 diferă, după cum bine știm cu toții, în funcție de specializare. Astfel, cerințele sunt diferite pentru cei care au terminat mate-info, respectiv pentru cei de la științele naturii. De asemenea, candidații au avut de ales să susțină proba scrisă din limbajul Pascal sau limbajul C/C++.

Subiectul I este notat cu 20 de puncte, subiectul al II-lea are 40 de puncte, iar ultimul subiect este notat cu 30 de puncte. Cele 10 puncte rămase până la punctajul de 100 se acordă din oficiu.

Notă: Capturile cu subiecte sunt preluate de pe internet, de pe rețelele de socializare. Subiectele oficiale vor fi publicate la ora 15:00, cu tot cu baremele de rezolvare, de către ministerul Educației.

Subiecte Informatică Bacalaureat 2021
Subiecte Informatică Bacalaureat 2021
Subiecte Informatică Bacalaureat 2021
Subiecte Informatică Bacalaureat 2021

La proba la alegere a profilului și a specializării, liceenii au avut de ales în următoarele condiții:

  • Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică – elevii de la profilul real din filiera teoretică, de la profilul tehnic și profilul resurse naturale și protecția mediului din filiera tehnologică și de la profilul militar din filiera vocațională
  • Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și, după caz, Sociologie – absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretică, de la profilul servicii din filiera tehnologică și din toate profilurile și specializările din filiera vocațională, cu excepția celui menționat mai sus, potrivit edupedu.ro.

Citește și: Bacalaureat 2021. Cum se rezolvau subiecte la istorie. Vezi baremul de corectare

Vezi baremul de corectare

Peste 100.000 de candidați s-au înscris la disciplinele de la profilul real, iar restul au susținut examenul la profilul umanist, potrivit datelor oferite de Ministerul Educației. Subiectele și baremele au fost publicate pe edu.ro, dar vor fi disponibile și pe Impact.ro.

Barem Informatică Bacalaureat 2021

1 din 2
2 din 2
Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...