Editorial

Baba Vanga, blackout-ul și viitorul mașinii electrice, neîncărcate

Mihnea Tălău 02.09.2022, 20:37
Baba Vanga, blackout-ul și viitorul mașinii electrice, neîncărcate

Că trăim într-o lume nebună, se știe, dar că pe zi ce trece devine mai proastă, este o realitate indubitabilă. Presa internaționala semnalează un fapt, care arată consecvența, gândirea pătrunzătoare și vizionară a ăstora care se erijează în lideri ai momentului.

Viitorul aparține trotinetiștilor

Stupoare maximă. California interzice alimentarea autovehiculelor electrice. Da, ați citit bine. Anunțul vine chiar în momentul în care, aceeași Americă anunța că din 2035 va fi interzisă vânzarea de mașini noi pe benzină.

Și doar ne-a atenționat biata Greta Turnberg, fetița aia supărată tare, că vaca își permite să flatuleze ca o vacă, de problemele existențiale ale planetei. Și noi, în ignoranța noastră, chiar ne batem joc.

Cel puțin, putem spune cu adevărat că viitorul e al trotinetiștilor. Da, dar nu cu din alea electrice. Că nu o sa ai voie sa le încarci, sa te plimbi tu când si cum vrei. Alea la care dai din propriul picior, că face glezna fina, spre bucuria lui Buhnici.

Uite, mai marii Californiei au constatat, cu câteva ore în urmă, că temperaturile ridicate pun presiune pe rețeaua electrică și așa învechită. Drept consecință cei care s-au grăbit să își cumpere mașini electrice nu mai au voie sa le încarce. Ce, nu arata bine și în parcare.

Și-au luat Tesla, o pot folosi la ce folosește tesla, românul. Treaba lor.

Tesla

”Consumatorii sunt îndemnați să-și reducă consumul de energie între orele 16:00 și 21:00, când sistemul este cel mai solicitat, deoarece cererea rămâne mare și există mai puțină energie solară disponibilă”, se arată într-un comunicat American Public Power Association, o organizație care reprezintă utilitățile publice.

Ai dracu rușii aștia, le-au încins până și prizele si le fură si energia solară.

Numai nenorociri. Și tot vin

Cam din deceniu în deceniu, marii specialiști globaliști ne tot amintesc ce ne așteaptă. Spre nefericirea noastră, deși aparența e dată pe știință, realitatea e clar politică.

Astfel, prin anii ’60 ei ne spuneau că în următorii 10 ani, petrolul se va termina. În ’70, anunțau o alta Epoca Glaciară, în următorii 10 ani. În ’80, va veni o ploaie acida care va distruge toate recoltele în timp de 10 ani. În ’90, se vorbea despre stratul de ozon care va fi distrus, în următorii 10 ani. În 2000, se spunea ca ghețarii se vor topi, toți, în următorii 10 ani, din cauza încălzirii globale. În 2010, coastele de vest și de este ale SUA vor fi inundate, în următorii 10 ani, ca urmare a creșterii oceanelor. Mai nou, după 2020 avem pandemii, război, înarmare. Plus o mare pană de curent – blackout, care, iată, este deja pregătită, ușor, ușor.

Toate acestea, făcute strict pentru îmbogățirea elitei conducătoare. Pentru restul, doar taxe mai mari și venituri mai mici.

Norocul nostru că nimic din profețiile globaliștilor – specialiști de rasă Davos, nu s-au adeverit. Pardon, doar partea cu taxele. Care le-a ieșit de minune.

Ar fi bine să conștientizeze, într-un final, că prezicătoarea Baba Vanga, pe lângă ei, este ca o mașina V8, cu plinul făcut, pe lângă un autovehicul electric, neîncărcat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...