Avocata lui Radu Mazăre, ironizată de Muzeul Kitsch-ului din București: ce postare a apărut pe Facebook – FOTO

Raluca Ogaru 27.06.2019, 15:28
Avocata lui Radu Mazăre, ironizată de Muzeul Kitsch-ului din București: ce postare a apărut pe Facebook – FOTO

Lizeta Haralambie este avocata lui Radu Mazăre și a reintrat în atenția publicului zilele trecute, când a vorbit despre cazul fostului primar. Avocata a apărut în fața jurnaliștilor cu o pereche de ochelari inediți și a stârnit un val de reacții pe internet.

Lizeta Haralambie a făcut înconjurului internetului datorită ochelarilor inscripționați cu o marcă celebră, atunci când a stat de vorbă cu jurnaliștii. Apărătoarea fostului primar al Constanței este, de altfel, cunoscută pentru ținutele sale extravagante și pentru cercurile mondene în care se învârte.

Ultima sa apariție a devenit viral pe net, iar Muzeul Kitsch-ului din București a marcat acest moment printr-o postare pe Facebook.

Lizeta-Haralambie 2

Ce a postat Muzeul Kitsch-ului din București pe Facebook referitor la avocata lui Radu Mazăre

Muzeul Kitsch-ului din București a ironizat, pe Facebook, perechea de ochelari purtată de avocata lui Radu Mazăre. „Vino arătând aşa şi ai 50% reducere” – e denumirea postării în care muzeul marchează apariția Lizetei Haralambie.

„Romanian Kitsch Museum ar dori sa depuna garantia pentru o eventuala licitatie a ochelarilor originali. Stie cineva unde se depune garantia?”, se mai arată în postarea de pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe