Avertisment către bucureşteni. Gabriela Firea: „Capitala se va umple de șobolani, țânțari, căpușe și alte dăunătoare”

Nicu Stan 19.05.2021, 10:19
Avertisment către bucureşteni. Gabriela Firea: „Capitala se va umple de șobolani, țânțari, căpușe și alte dăunătoare”

Avertisment către bucureşteni. Gabriela Firea crede că Bucureștiul se va umple de șobolani, țânțari, căpușe și alte dăunătoare. Motivul, Nicușor Dan.

Gabriela Firea, atac dur la Nicușor Dan. ”Parcurile sunt pline de căpușe și deja peste 100 de copii și adulți s-au prezentat la spitale cu mușcături”

Avertisment dur către bucureşteni făcut de Gabriela Firea. Fostul edil al Capitalei spune că orașul se va umple de șobolani, țânțari, căpușe și alte dăunătoare, în următoarea perioadă.

Vinovat nu ar fi vreun blestem aruncat asupra urbei și locuitorilor săi de vreun personaj diabolic, ci Nicușor Dan, actualul primar al Bucureștiului, care nu a supus la vot Programul Unitar de Acțiune pentru Deratizare și Dezinsecție.

Nicusor Dan, acuzat ca nu a votat Programul Unitar de Actiune pentru Deratizare si Dezinsectie
Nicusor Dan, acuzat ca nu a votat Programul Unitar de Actiune pentru Deratizare si Dezinsectie

Programul Unitar de Acțiune pentru Deratizare și Dezinsecție trebuia votat la începutul anului

Gabriela Firea, în prezent senator PSD, a apreciat că lipsa voturilor pentru Programul Unitar de Acțiune pentru Deratizare și Dezinsecție poate pune sănătatea locuitorilor Bucureștiului în pericol.

”Capitala se va umple de șobolani, țânțari, căpușe și alte dăunătoare, din grija primarului general și a celor două partide, PNL și USR+. Iar asta înseamnă boli pentru toți, copii și adulți! Nici astăzi, și suntem aproape la jumătatea anului, nu a fost votat Programul Unitar de Acțiune pentru Deratizare și Dezinsecție”, a avertizat pe Facebook senatoarul PSD, Gabriela Firea.

USR+ nu sprijină planul spunând că e al PSD

De asemnenea, Gabriela Firea a reamintit că în timpul mandatului său la Primăria Capitalei acest plan era aprobat, de regulă, la începutul anului, în luna ianuarie.

”Anul trecut, în februarie începeau primele stropiri împotriva tânțarilor. Anul acest, ZERO până acum. Ba nu a fost buget, ba e planul întocmit prost, ba nu sunt bani suficienți. Doar motive!

”NIMICușor Dan” are buget, dar degeaba

De râs e că USR+ nu sprijină planul spunând că e al PSD, când planul e propus de același NIMICușor Dan pe care l-au înscăunat Primar General. Acum, buget există.

Planul poate fi modificat oricând, dar ca specialiștii din primărie să poată începe acțiunile trebuie aprobat într-o formă sau alta”, a mai scris Gabriela Firea pe pagina personală de Facebook.

Parcurile din București, pline de căpușe

Parcurile ar fi pline de căpușe și deja peste 100 de copii și adulți au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma mușcăturilor acestor insecte.

”Ședința Consiliului General al Municipiului București, convocată azi de colegii mei din PSD, a fost pentru consilierii PNL și USR+ doar un motiv de a bifa o prezență pentru indemnizație.

Nu au dezbătut unicul proiect propus și nici măcar nu au aprobat ordinea de zi. Singurele voturi pentru au fost ale celor 20 de consilieri generali PSD. NIMICușor Dan nici nu s-a obosit să participe la ședință!

La vară nu se va putea ieși din case

Primarul general și consilierii de la putere uită ce scrie în fișa postului. De patru luni nu s-au mai făcut deratizări în București. Parcurile sunt pline de căpușe și deja peste 100 de copii și adulți s-au prezentat la spitale cu mușcături.

Țânțarii nu au apărut încă, dar în lipsa tratamentelor la vară nu vom putea ieși din case”, a mai precizat Gabriela Firea.

Urmăriți Impact.ro și pe