Alin Oprea, declarație alarmantă după ce soția sa a bătut un paznic de la liceul fiicei sale: “Era mai agresivă”

Andreea Bisinicu / 17.09.2020, 11:16
Alin Oprea, declarație alarmantă după ce soția sa a bătut un paznic de la liceul fiicei sale: “Era mai agresivă”

Larisa, soția lui Alin Oprea a fost implicată într-un scandal, în urmă cu câțiva ani. Femeia a lovit brutal un agent de pază de la liceul fiicei sale. Motivul este unul incredibil.

Soția lui Alin Oprea a atacat un agent de pază din liceul fiicei sale

Întâmplarea a avut loc acum opt ani, pe vremea când fiica lui Alin Oprea, Melissa, era o adolescentă. Liceul al căror cursuri le frecventa tânăra se confrunta cu acuzații de abuz sexual și molestare. Mai mult, o elevă de clasa a XI-a își acuzase fostul profesor de religie că a batjocorit-o. 

Măsurile au fost luate imediat! Liceul a angajat mai mulți agenți de pază, care să asigure liniște și protecție elevilor.

Incidentul violent a avut loc la serbarea de sfârșit de an școlar, când artistul și soția lui Larisa au mers să-și susțină fiica. Cei doi nu au putut intra în incinta colegiului. Au fost opriți, în curte, de către bodyguard. Alin Oprea își uitase buletinul acasă, de aceea nu putea fi înregistrat pe lista de vizitatori de la intrare.  

Iată declicul scandalului! Larisa Oprea, soția fostului component al trupei Talisman, s-a enervat la culme și a ridicat tonul la agentul de pază. Vizibil neimpresionat de tipețele femeii, bărbatul a ignorat-o! Atunci, mama Melissei a trecut la agresiuni fizice. L-a lovit pe bodyguard de câteva ori, până a căzut, lovindu-se la ceafă. Bărbatul a fost transportat la spital, dar nu a avut răni grave.

Alin Oprea dezvăluie de ce mama lui n-a mai venit de 15 ani să-și viziteze nepoții. Explicația e șocantă
Alin Oprea dezvăluie de ce mama lui n-a mai venit de 15 ani să-și viziteze nepoții. Explicația e șocantă

Liceul a încercat să mușamalizeze incidentul

Mama unei colege de-ale Melissei a povestit exact cum au decurs lucrurile. Tot ea a mărturisit că reprezentanții conducerii liceului au încercat să mușamalizeze incidentul cu agentul de pază agresat, pentru a proteja imaginea colegiului.

“La vremea respectivă, era vorba despre un profesor care a făcut ceva cu o elevă din liceu, a fost un mare scandal. În acea perioadă erau mai stricte regulile, noi intram cu carnetele, părinții cu buletinele, telefoanele le aveam închise la ore.  Când a venit doamna Oprea la liceu. paznicii nu au lăsat-o să intre la serbarea fiicei sale, că nu avea buletinul. Doamna a început să fie foarte violentă, atât verbal, cât și fizic. Doamna directoare a încercat să aplaneze conflictul, moment în care doamna Oprea a căzut. S-au făcut glume despre o doamnă care a bătut doi domni. Liceul a încercat să mușamalizeze acest subiect, imaginea liceului ar fi fost și mai afectată. În acea perioadă nimeni nu își mai înscria copilul la liceul nostru”, a spus o martoră, potrivit spynews.ro.

Invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena 1, Alin Oprea a recunoscut că Larisa are un temperament vulcanic. “Un motiv de nemulțumire a fost în permanență comportamentul ei exploziv. Am acceptat. Doar nu mă despărțeam de ea că era mai agresivă”, a precizat Alin Oprea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI