Averea lui Ion Țiriac, împărțită între cei 33 de copii ai miliardarului. Câți bani vor primi. „Doar trei sunt legitimi și au numele meu”

Stan Filon 01.01.2023, 19:43
Averea lui Ion Țiriac, împărțită între cei 33 de copii ai miliardarului. Câți bani vor primi. „Doar trei sunt legitimi și au numele meu”

Averea lui Ion Țiriac va fi împărțită în mod egal între cei 33 de copii ai miliardarului, chiar dacă el are numai trei copii legitimi. Omul de afaceri a recunoscut cu mâna pe inimă că i-au plăcut femeile toată viața, iar acum are de gând să își lase averea tuturor copiilor săi.

Averea lui Ion Țiriac, împărțită între cei 33 de copii ai miliardarului

Ion Țiriac este un nume cunoscut în toată lumea. Fostul tenismen este primul român care a intrat în topul Forbes al celor mai bogați oameni ai planetei. A fost pe primul loc în topul românesc ani la rând și se află încă pe podium și în prezent.

I-au plăcut mereu femeile și a recunoscut că are zeci de copii. Char dacă doar trei dintre aceștia îi poartă numele, Ion Țiriac vrea să fie corect cu toți urmașii săi, așa că omul de afaceri a declarat de multe ori că averea sa va fi împărțită în mod egal în 33 de părți.

Averea lui Ion Tiriac, impartita intre cei 33 de copii ai miliardarului
Averea lui Ion Tiriac, impartita intre cei 33 de copii ai miliardarului

„33 de felii egale”

„Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Din cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă’”, notează publicația Outsidernews.it.

Aceeaşi publicaţie mai scrie şi faptul că Ion Ţiriac este un colecţionar de maşini extrem de pasionat, şi că nu se sfieşte să se laude cu acest lucru: „Am toate Ferrari-urile care au apărut, am toate Mercedesurile care au apărut, am toate Jaguarurile, am toate Porsche-urile”, a mai spus Ţiriac.

„Acest om a fost în locuri la care alţii nici măcar nu se gândesc că ar exista. Arată de parcă e venit dintr-o reclamă la ţigări, ar putea fi un agent secret sau un vânzător de maşini la mâna a doua din Marrackech. Dar Ţiriac are aerul unui om care ar putea închide o afacere într-o cameră lăturalnică, aflată în spatele altei camere lăturalnice”, îl dexcria John McPhee, câştigătorul unui premiuz Pulitzer, pe miliardarul Ion Țiriac.

Dar cât vor primi cei 33 de copii ai lui Ion Țiriac? Ei bine, Țiriac Holdings integrează, în prezent, peste 40 de companii private, care activează în domenii precum comerț auto, imobiliare, servicii financiare, operațiuni de leasing și transport aerian, dar și în supraveghere și protecție, potrivit Forbes.ro. Averea lui ion Țiriac este estimată la 8,5 miliarde de lei. la un calcul simplu, fiecare dintre cei 33 de copii ai miliardarului va primi aproape câte aproximativ 260 de milioane de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...