Cine ar fi, de fapt, amanta lui Gerard Pique. Spaniolii au aflat cu cine e înșelată Shakira

Ioana Bucur 03.06.2022, 15:18
Cine ar fi, de fapt, amanta lui Gerard Pique. Spaniolii au aflat cu cine e înșelată Shakira

Celebri, bogați, frumoși. După 12 ani de relație și doi copii împreună, se pare că povestea de dragoste a ajuns la final. La doar câteva zile după ce au apărut primele informații despre despărțirea vedetelor, s-a aflat și cine ar fi, de fapt, amanta lui Gerard Pique. Presa din Spania susține că a descoperit cine este femeia cu care fotbalistul a înșelat-o pe Shakira.

Ce s-a aflat despre amanta lui Gerard Pique

Zvonurile legate de despărțirea celor două vedete a făcut furori în mediul online. Oamenii au luat cu asalt platformele de social media, întrebându-se cum este posibil ca fotbalistul să calce strâmb în condițiile în care Shakira este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Nu este prima oară când apar zvonuri despre infidelitatea sportivului. De data asta, însă, se pare că blonda a pus piciorul în prag. El Periodico scrie că, după ce a fost prins de Shakira cu o altă femeie, Pique s-a mutat de acasă într-un apartament, unde stă singur de câteva săptămâni.

Dar cine ar putea fi această femeie misterioasă? Două jurnaliste de la El Periodico susțin că amanta lui Pique ar fi o blondă în vârstă de 20 de ani – o studentă care ar lucra ca hostess la diferite evenimente în Barcelona. Cei doi ar fi fost surprinși de mai multe ori împreună. Până în acest moment, nu există alte informații cu privire la identitatea femeii.

Jurnaliștii de la Marca îl descriu pe Pique ca pe un petrecăreț înrăit, sportivul petrecându-și nopțile prin cluburile din Barcelona, însă nu singur, ci alături de gașca colegului său Riqui Puig.

Deocamdată, totate informațiile vehiculate în presă rămân doar zvonuri, despărțirea nefiind confirmată nici de Shakira, nici de Gerard Pique.

Cine ar fi, de fapt, amanta lui Gerard Pique. Spaniolii au aflat cu cine e înșelată Shakira
Shakira și Gerard Pique

Shakira, declarații emoționante

Cu doar câteva săptămâni în urmă, la mijlocul lunii martie, cântăreața îi aducea un omagiu emoționant partenerului său de viață și tatălui copiilor ei, care ajunsese atunci la 600 de meciuri jucate pentru FC Barcelona.

„600 de meciuri! Nu cred că am avut 600 de concerte. Realizările tale sunt fără precedent. Istoria este un prezent continuu şi eşti aici pentru a continua să o construieşti, pe a ta, a clubului tău, a noastră şi a generaţiilor viitoare. Eşti făcut dintr-un material pe care numai Dumnezeu îl cunoaşte şi pentru mine eşti cel mai bun exemplu de luptă, perseverenţă şi sinceritate pentru copiii noştri.

În aceşti ani cu tine mi-am dat seama că ai venit pe această lume pentru a schimba paradigmele. Mai ai atât de multe de oferit! În fotbal şi în atâtea alte aspecte ale vieţii tale extraordinare; Pentru că nu există şi nici nu va mai fi un alt Gerard Piqué. Un om excepţional”, a scris Shakira pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...