Au ţinut-o ascunsă, dar acum fiica Andreei Marin iese în lumina reflectoarelor. Se lansează în muzică alături de tatăl ei

Ana Anitoiu 11.06.2021, 21:37

Fiica Andreei Marin iese în lumina reflectoarelor, urmând să se lanseze în muzică alături de tatăl ei, Ștefan Bănică Jr. Adolescenta a compus o melodie, deși muzica nu este singura ei pasiune, iar în privința carierei se gândește să ia un alt drum.

Fiica Andreei Marin, pe urmele lui Ștefan Bănică Jr.

La vârsta de 14 ani, Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. dă semne că ar putea să calce pe urmele tatălui ei. Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit că tânăra domnișoară a compus o melodie și o va înregistra alături de cântăreț. Totuși, ea se gândește la o carieră într-un alt domeniu și are și alte interese.

”E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat”, a declarat Andreea Marin.

Au tinut-o ascunsa, dar acum fiica Andreei Marin iese în lumina reflectoarelor. Se lanseaza in muzica alaturi de tatal ei
Andreea Marin si fiica ei, Violeta

Andreea Marin, uimită de fiica ei. Ce își dorește pentru ea

Fosta ”zână” de la ”Surprize, surprize” a spus anterior că a fost uimită când a aflat că fiica ei vrea să facă Facultatea de Drept, deși are înclinații artistice. Andreea Marin a adăugat că își dorește ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți.

”Mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri. Citește foarte mult în domeniu, deși are o vârstă fragedă. Tot ce îmi doresc este să fie fericită. Nu vreau să am un copil excepțional, perfect, mă bucur că e bună la școală dar nu asta e scopul meu în viață. Am ajuns într-un moment în care realizez că e atât de important să trăim fericirea. Asta îmi doresc pentru ea”, a explicat Andreea Marin.

Andreea Marin, despre relația pe care o are cu fiica ei

De asemenea, Andreea Marin ”a dat din casă” în privința relației pe care o are cu Violeta. Prezentatoarea a spus că este prietena copilului eii și că uneori adolescenta are răspunsuri pe care ea nu le găsește. Pretendenți nu sunt deocamdată, dar atunci când vor fi, vedeta vrea să vorbească deschis cu fiica ei despre relațiile amoroase.

”Suntem prietene și mereu stăm la șuetă, ca fetele. E vârsta ei de care mă bucur cel mai mult, recunosc. Deja mă pot sfătui cu ea, dar uneori sunt întrebări la care eu nu am răspunsuri și ea le are. E cât mine de înaltă. Încă nu avem pretendenți, dar mă aștept, mă pregătesc. Deocamdată, Violeta e destul de rușinoasă ca să primească sfaturi, dar cred că va veni vremea, cred eu, când vom ajunge și la acest subiect, deschis, nu trebuie să existe reticențe aici!”, a spus Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...