Au șase copii și toată lumea credea că se opresc aici, dar Anca Serea a surprins pe toată lumea. Anunțul făcut în premieră

Anca Manolica 04.11.2022, 16:09

Anca Serea și Adrian Sînă au împreună 4 copii, pe Noah, Ava, Moise și Leah , iar din relația cu afaceristul Filip Poplingher, frumoasa vedetă mai are 2 copii, Sarah și David. Iată ce răspuns a dat fosta prezentatoare TV, atunci când a fost întrebată despre posibilitatea de a aduce pe lume cel de-al șaptelea copil. Dezvăluiri în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Anca Serea și Adrian Sînă, planuri de a-și mări familia cu un nou membru?

Fosta vedetă TV este mama a 6 copii, de care se ocupă îndeaproape. Este mamă cu normă întreagă, dar recunoaște că nu ar fi putut să se descurce singură cu toate aspectele care vin la pachet atunci când ai o familie numeroasă. Astfel că, Anca Serea a apelat la ajutorul unei bone filipineze.

Supranumită și mama eroină din showbiz, vedeta a avut însă ceva probleme de sănătate care i-au dat mari bătăi de cap. Încă de când era foarte tânără, Anca Serea s-a confruntat cu o anemie severă care a stors-o de puteri, fiind nevoită să urmeze o mulțime de tratamente. Mai mult, aceasta a descoperit că și copiii săi o moștenesc în ceea ce privește carența de fier.

Anca Serea și Ionuț Sînă, alături de copiii lor
Anca Serea și Ionuț Sînă, alături de copiii lor

Ce spune despre posibilitatea de a aduce pe lume cel de-al șaptelea copil al său

Soția lui Adrian Sînă se poate declara o mamă împlinită, cei șase copii ai săi aducându-i multe bucurii și împliniri. Cu toate acestea, în cazul ultimei sarcini ea a fost nevoită să se supună unei operații de cezariană, din cauza unor probleme apărute.

Întrebată de reporterul Playtech.ro dacă se gândește la un alt copil, fosta prezentatoare de televiziune a dezvăluit că nu ar spune nu în acest moment. Nu de aceeași părere era și la începutul anului, când anemia îi dădea adevărate bătăi de cap, iar izbucnirea războiului în Ucraina a generat un val de panică în rândul omenirii.

Citește și Cum au devenit Anca Serea și Adrian Sînă proprietarii vilei în care au locuit cu chirie: „Am avut 2 luni de dezbateri aprinse cu Adi” 

Atunci, Anca Serea excludea din start această variantă, dar între timp se pare că lucrurile au luat o întorsătură favorabilă în ceea ce privește sănătatea vedetei. Se pare că starea sa s-a îmbunătățit considerabil, iar anemia este ținută sub control.

„Dacă m-ai fi întrebat pe la începutul anului, când a fost cu războiul și era totul așa la cald și proaspăt, aș fi spus că îți asumi un mare risc să aduci un copil acum, pentru că totul este atât de imprevizibil, nu știm cum vor evolua lucrurile, doar Dumnezeu știe.

Adi își mai dorește foarte mult un copil, copiii își mai doresc și ei foarte mult un frățior sau o surioară, eu nu sunt atât de pregătită din punct de vedere al sănătății, dar nu spun niciodată „nu” din principiu.

Am avut problemele acelea de sănătate și doctorul mi-a spus că nu mai e cazul și nu eram într-o formă foarte bună”, a dezvăluit Anca Serea, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...