VIDEO EXCLUSIV

Cum au devenit Anca Serea și Adrian Sînă proprietarii vilei în care au locuit cu chirie: „Am avut 2 luni de dezbateri aprinse cu Adi” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 12.10.2022, 16:50
Cum au devenit Anca Serea și Adrian Sînă proprietarii vilei în care au locuit cu chirie: „Am avut 2 luni de dezbateri aprinse cu Adi” VIDEO EXCLUSIV

Anca Serea și Adrian Sînă s-au mutat cu chirie într-un complex rezidențial de lux, și-au cumpărat apoi o casă, au amenajat-o cu bun gust, dar nu s-au mai mutat în ea, cum era planul inițial. Și asta pentru că artistul și-a dorit ca fiecare copil să aibă camera lui, iar în momentul în care a aflat că vila în care locuiesc cu chirie este de vânzare, a convins-o pe Anca să facă două tranzacții imobiliare.

Anca Serea și Adrian Sînă, proprietarii vilei în care au locuit cu chirie

Au vândut casa cumpărată inițial, au mai pus bani și au cumpărat casa în care erau chiriași. Iar de câteva zile au demarat lucrările de reamenajare. Soția lui Adrian Sînă a povestit, în exclusivitate pentru Impact.ro, cum s-au derulat lucrurile.

Anca Serea și Adrian Sînă gândesc orice mutare spre binele familiei. De această data, cântărețul și-a dorit schimbarea, gândindu-se că, pe măsură ce cresc, copiii nu își vor mai dori să împartă camerele între ei, cum s-ar fi întâmplat dacă se mutau în vila achiziționată inițial. Prin urmare, după ce casa a fost terminată și arăta ca în filme, Adrian Sînă și-a convins jumătatea să o ia de la capăt cu amenajările imobilului în care stau și ai cărui proprietari au devenit recent.

„Ne-am apucat să cumpărăm o casă în complexul în care stăm, pe care am făcut-o absolut superb, sunt mândră de acest proiect și pe care între timp am decis să o vindem, pentru că nu ne satisfăcea din punct de vedere al spațiului. Copiii nu aveau dormitoarele lor, ci unii dintre ei trebuiau să își împartă camera, ceea ce pentru mine nu a fost o problemă niciodată.

Adi s-a gândit că ei vor crește, că vor avea nevoie de intimitate și am luat decizia împreună cu el, de fapt el a avut capacitatea deosebită să mă convingă să nu ne mai mutăm în casa aceea, care e doar la câteva case distanță. Practic noi am rămas în același complex, într-o casă mai mare care are 7 dormitoare, 7 băi, un living, un dining, o bucătărie, un birou, un dressing. Am vândut cealaltă casă acum câteva zile și am cumpărat-o pe asta în care locuim.

În momentul în care am decis să cumpărăm casa asta mai mică, nu era de vânzare casa în care locuim acum și a fost o decizie foarte bună luată de soțul meu. Eu aș fi ales întotdeauna calea mai simplă, să mă mut într-un loc unde este totul impecabil, să fie un restart, un nou început pentru noi, dar am zis să mai facem și de data asta un efort, să amenajăm casa în care locuim la fel de frumos, poate și mai frumos decât cea pe care am vândut-o și practic până la urmă este un proiect legat și de ambiție, și de timp. Am adăugat o mare diferență. E o casă aproape dublă ca și dimensiuni”, a declarat, pentru Impact.ro, Anca Serea.

Anca Serea: „Am avut 2 luni de dezbateri aprinse cu Adi”

Anca și Adrian Sînă au o casă cu 7 dormitoare, unul pentru ei și unul pentru fiecare copil, dar nu le folosesc. O cameră este oricum liberă, pentru că David este plecat la facultate în Olanda, iar frățiorii nu s-au obișnuit fiecare cu spațiul lui.

„Copiii nu acceptă încă să doarmă separat. Eu mai dorm cu Moise și cu Adi, câteodată și cu Leah, bona mai doarme și cu Leah sau singură,  Noah mai doarme cu Ava sau Ava cu Sarah și tot așa, depinde de activitățile pe care le au. Și eu am crescut într-o casă pe pământ, pe care am împărțit-o cu fratele meu sau cu verișorii mei.

Nu este vorba despre un lux sau o fiță, am achiziționat casa ca investiție pentru viitor, pentru că în complexul acesta în care stăm sunt foarte mulți expați, este școala copiilor noștri, ei merg practic pe jos sau cu mașina facem 2 minute. Sunt multe beneficii. Este o casă pentru care am muncit și încă o să mai muncim foarte mulți ani, probabil, pe parcursul întregii noastre vieți”, a precizat, pentru Impact.ro, Anca Serea.

Anca Serea și Adrian Sînă
Anca Serea și Adrian Sînă

Vedeta recunoaște că nu a acceptat din prima propunerea soțului de a vinde și de a cumpăra altă casă. Într-un final, Anca și Adrian s-au pus de acord asupra căminului conjugal.

„Am avut 2 luni de dezbateri aprinse cu Adi, pentru că, pentru mine, în momentul actual al vieții și la cum evoluează lumea din jurul nostru, aș fi preferat să stau într-o casă ca și dimensiuni mai mică. Casa în care locuim este o casă foarte costisitoare, foarte obositoare fizic pentru că urci două etaje și cobori cu un copil mic în brațe, eu încă pe Leah o mai car în brațe, chiar și Moise mai vrea uneori, obosesc, uiți ceva sus să te întorci jos, masa de călcat e la etaj, chestii din astea tehnice, nu e vreo plăcere. Și costurile de întreținere sunt mult mai mari. El și-a dorit foarte mult, a fost strict decizia lui Adi. Și într-o căsnicie e clar că trebuie să ajungem la un drum comun”, a declarat, pentru Impact.ro, Anca Serea.

Casele din acel complex rezidențial sunt foarte scumpe, prețul lor variind în funcție de spațiu, dar și de amenajări, respectiv pornesc de la 600.000 de euro și pot ajunge și la 1.300.000 de euro.

Anca Serea: „Avem un plan de economii și un plan de cheltuieli”

Cum sunt o familie numeroasă cu 6 copii, Anca și Adrian Sînă sunt foarte atenți cu bugetul.

„Noi practic avem un plan de economii și un plan de cheltuieli, care știm că nu o să dispară niciodată, cum sunt școlile copiilor, cheltuielile legate de alimentație, domnul care ne ajută cu transportul și alte cheltuieli, acestea vor rămâne fixe. Încercăm întotdeauna din joburile pe care le facem să acoperim aceste costuri.

Bineînțeles că vacanțele sau alte costuri sunt extra, le facem sau nu le facem în funcție de bugetele pe care le avem alocate, dar da, în viitor, din păcate, previzionăm că o să renunțăm la anumite lucruri, care ar putea să fie de lux, zicem că așa e normal și de bun simț având în vedere cum vor evolua și cum evoluează lucrurile nu doar în România. Încercăm să facem economii. Noi aveam obiceiul să ieșim foarte des, spre exemplu, la restaurant și fiind o familie numeroasă una e să ieși la o cină în doi și alta e în 10.

Eu nu renunț la cheltuielile legate de educația copiilor, de micile lor bucurii. Prefer să renunț la ceva ce mi-aș cumpăra mie și să le fac lor o bucurie, dar muncim din ce în ce mai mult. Spre exemplu, Adi muncește extraordinar de mult și pentru asta, slavă Domnului, că sunt cereri de concerte, de evenimente, de nunți. Nu vă gândiți că este simplu, viața de artist presupune multe nopți pierdute”, ne-a povestit ea.

Încă de la începutul relației, Anca a fost conștientă că meseria lui Adrian presupune multe deplasări, iar ea va fi cea care se va ocupa de casă și de copii. „Chiar mi-am asumat acest rol cumva al ambilor părinți când este el plecat, dar mă bucur că pot să fac o echipă cu el”, a conchis Anca Serea.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe