Au jucat aceleași numere la Loto timp de 40 de ani. Ce au făcut atunci când, în sfârșit, au câștigat

Trei frati din SUA au castigat premiul cel mare, dupa ce au jucat la loto aceleasi numere timp de 40 de ani

Trei frați din Statele Unite ale Americii au dat lovitura, după ce au jucat aceleași numere la loto timp de nu mai puțin de 40 de ani! În fiecare săptămână, cei trei frați jucau la loto și timp de zeci de ani nu au câștigat nimic, până sâmbăta trecută.

Trei frați din SUA au câștigat premiul cel mare, după ce au jucat la loto aceleași numere timp de 40 de ani

Ultima dată când au pus numerele favorite, cei trei frați au realizat că au dat lovitura! Toate cele șase numere ale lor au fost extrase, iar ei sunt fericiții câștigători. Premiul este unul fabulos, dar putea fi mult mai mare. Cei trei americani au câștigat 511.000 de dolari. Au fost nu mai puțin de 10 bilete câștigătoare în toată țara, așa că marele premiu s-a împărțit la 10, altfel cei trei frați din SUA ar fi câștigat 5 milioane de dolari.

Frații din Richmond, Virginia, au dezvăluit că joacă aceste numere de 40 de ani, în fiecare săptămână. Cel care a urmărit extragerea a spus că i-a luat aproximativ 10 minute pentru a verifica de mai multe ori, deoarece nu îi venea să creadă.

Trei frati din SUA au castigat premiul cel mare, dupa ce au jucat la loto aceleasi numere timp de 40 de ani

Trei frati din SUA au castigat premiul cel mare, dupa ce au jucat la loto aceleasi numere timp de 40 de ani

A verificat 10 minute numerele, deoarece nu-i venea să creadă că a câștigat premiul cel mare

”Nu-mi amintesc de ce am ales exact aceste numere. Tot ce știu este că a fost acum 40 de ani, am scris fiecare numerele și am selectat un bilet pentru a juca. De atunci jucăm aceleași numere”, a spus el.

”Am verificat biletul de mai multe ori, am vrut doar să mă asigur. Odată ce mi-am dat seama că este adevărat, am avut onoarea și plăcerea de a le spune fraților mei că suntem câștigători”, a completat bărbatul.

Acesta a mai spus că a fost un sentiment extraordinar să-i sune pe ceilalți doi frați ai săi și să-i anunțe că tocmai ce au câștigat la loto cu numerele 28, 7, 36, 1, 42 și 22..

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI