Atenționările Lunii pline din ziua de sâmbătă, 27 februarie 2021. Ce nu ai voie să faci în această zi

Astrolog Roxana Lușneac 26.02.2021, 18:33
Atenționările Lunii pline din ziua de sâmbătă,  27 februarie 2021. Ce nu ai voie să faci în această zi

Astrologii vin cu atenționările Lunii pline din ziua de sâmbătă care va avea mai multe efecte asupra trupului și psihicului. Acesta este un moment prielnic pentru a te liniști și împăca asupra deciziilor luate.

Atenționările Lunii pline care va avea loc sâmbătă

Această Lună plină este deosebită deoarece se petrece în Fecioară, iar sentimentul de liniște și  împăcare cu propriile decizii depinde acum de organizarea și de corectitudinea fiecărui individ în parte. Cei care sunt cinstiți acum pot dormi bine, iar cei care au lucruri, sentimente, gânduri, idei pe care au tot încercat să le ascundă vor  fi puși în  fața faptului împlinit să le organizeze, să le înfrunte, să le învingă și să le clarifice.

Putem să ne enervăm mai repede, să ne agitam mai tare și să vrem să rezolvăm problemele mai rapid. Încearcă să organizezi totul din timp, să eviți operațiile în această săptămâna și în cea următoare acestei luni pline. Indicat ar fi să acționezi doar în ritmul și în modul în care să nu te scoți singur din propriul confort, chiar dacă unele situații au nevoie de rapiditate. În acest moment graba chiar strică treaba.

Sfatul  lunii pline: Încearcă să  fii mai tolerant cu propria persoană și acceptă faptul că fiecare om este perfect tocmai prin imperfecțiunea sa. Avertizare de sănătate: Bila, sistemul digestiv, ochii, urechile sunt predispuse  afectiunilor mai serioase.

Astrologul Roxana Lusneac vine cu o atenționare cu privie la Luna plină de sâmbătă
Astrologul Roxana Lusneac vine cu o atenționare cu privie la Luna plină de sâmbătă

Cum ne influențează Luna acțiunile zilnice

Potrivit astrologilor, fazele lunii sunt de o deosebită importanță atunci când vine vorba despre acțiunile noastre zilnice dar și cu privire la starea de spirit. Ciclul lunii durează între 28 și 29 de zile, trecând prin patru faze: luna nouă, primul pătrar, luna plină și ultimul pătrar. În data de 27 februarie va fi Lună plină.

Astrologii menționează că aceasta este perioada în care se culeg roadele muncii. Efectele pe care le poți avea asupra celor din jurul tău pot fi observate cel mai bine în această perioadă. Luna plină simbolizează finalitatea și împlinirea. Din punct de vedere astrologic, fazele lunii sunt foarte importante pentru stările noastre dar este și un moment prielnic pentru a medita și a face introspecție.

În data de 13 martie urmează a avea loc Luna nouă, care reprezintă un moment prielnic începuturilor, inițiativelor precum și demarărilor noilor proiecte. În această perioadă, poți face ceea ce îți propui, însă atenție la starea de spirit pentru că sunt șanse să dai dovadă de subiectivitate și egoism. Poți avea senzația că regulile impuse celorlalți nu se potrivesc și în cazul tău, astfel că vei încerca să îți impui propriile reguli.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...