Asia Express Live Stream Video pe Antena 1 – Vezi ediția de duminică, 5 aprilie

Daria Petrescu 05.04.2020, 17:25
Asia Express Live Stream Video pe Antena 1 – Vezi ediția de duminică, 5 aprilie

Asia Express continuă duminică, 5 aprilie, cu noi provocări pentru cei aflați în concurs. După ce Florin Ristei și fratele lui au părăsit competiția, celelalte cupluri au pornit spre Taiwan. Acolo vor avea parte de noi provocări. Situațiile imprevizibile îi vor ține pe telespectatori, cu sufletul la gură. Finalul etapei cu numărul șapte a trimis cinci echipe rămase în cursa calificării pentru Taiwan

Asia Express Live Stream Video, duminică, 5 aprilie

O nouă ediție Asia Express revine duminică, 5 aprilie, cu noi provocări. Ediția de miercuri, 1 aprilie, a emisiunii „Asia Express”, sezonul 3, a fost lider detaşat de piaţă.

Finalul etapei cu numărul șapte a trimis cinci echipe rămase în cursa calificării pentru Taiwan pe un traseu plin de provocări și adrenalină. Frații Ristei au fost cei care, la finalul zilei, s-au clasat pe ultimul loc.  Drumul celor doi în Asia Express- Drumul Comorilor se oprește aici.

„Nu-mi plac momentele de final, nu îmi plac momentele tragice, nu îmi plac momentele dramatice! E un joc, l-am jucat cu zâmbetul pe buze și vreau să îl termin la fel.

Alex Abagiu și Radu au rămas în competiție
Alex Abagiu și Radu au rămas în competiție

Nu pot să zic că nu mi-a lăsat un gust amar faptul că am plecat astăzi acasă. Îmi place să câștig și mi-ar fi plăcut să văd și experiența Taiwan. Însă, de tot ce am făcut până aici suntem mândri amândoi. Mai presus de a câștiga este să plecăm cu capul sus. Mă bucur că am demonstrat că o relație între doi frați poate să fie una senzațională”, a spus Florin Ristei.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Adda și Cătălin, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au fost primele 3 cupluri ajunse la Gina Pistol.  Fiind ultimele două echipe clasate, frații Ristei, alături de Alex Abagiu și Radu au plecat pe un nou traseu. Au luptat din răsputeri pentru a-și securiza locul în competiție.

Ce echipe au pornit spre Taiwan

Ultima etapă din Filipine a provocat cele două echipe ce se aflau în pericol de eliminare la o altă cursă.  „Asia Express este ca un rollercoaster, dar ziua asta a fost cel mai de temut rollercoaster. O putem considera o finală în Filipine la presiunea pe care am resimțit-o ”, a fost de părere Radu.

Lupta strânsă dintre cele două cupluri a fost câștigată de Alex Abagiu și Radu. Echipa va continua traseul de pe Drumul Comorilor în Taiwan, alături de:

– Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor. De asemenea, în Taiwan merg Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, dar și Adda și Cătălin. Drumul fraților Ristei, în schimb, s-a oprit la doar un singur pas de Taiwan.  Florin și Dan au părăsit competiția, dar nu înainte de a a-și lua la revedere de la colegi cu zâmbetul pe buze. „Norocul ori îl ai, ori nu îl ai. Noi azi nu l-am avut”, a spus Dan Ristei.

 

Urmăriți Impact.ro și pe