Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 – Vezi emisiunea de luni, 6 aprilie

Daria Petrescu / 06.04.2020, 21:04
Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 – Vezi emisiunea de luni, 6 aprilie

Asia Express revine cu o nouă ediție plină cu surprize, luni, 6 aprilie.  Sezonul 3 „Drumul Comorilor” continuă pentru cele 5 echipe rămase în cursa celui mai dur reality-show în Taiwan. Destinația este a doua țară a traseului. Concurenții au ajuns aici în ediția de duminică, 5 aprilie. Florin și Dan Ristei au părăsit Asia Express, după o cursă nebună.

Asia Express, ediția de luni, 6 apriie

Duminică, după Observator, vedetele au făcut cunoștință cu o nouă cultură cu totul și cu totul diferită față de tot ce au întâlnit până acum.

Fără timp de acomodare, concurenții au intrat direct în acțiune, iar barierele culturale și lingvistice au fost primele provocări pe care au fost nevoiți să le înfrunte. „La prima vedere, Taiwanul are factorul wow. E la un alt nivel!”, le-a spus Gina Pistol echipelor.

Cu una dintre cele mai dezvoltate economii din Asia și o populație de peste 23 de milioane de locuitori, Taiwanul i-a surprins pe concurenți din toate punctele de vedere.

Având în vedere că limba oficială este chineza, echipele  s-au lovit de o primă misiune ce le-a părut  imposibilă, căci localnicii nu vorbesc mai deloc engleză: „Eu sunt bun pe mimă și cred că vom avea un avantaj!”, e de părere Speak.

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au pornit spre Taiwan
Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au pornit spre Taiwan

Șocul cultural  a fost puternic, iar cu o cursă ce abundă în misiuni, vedetele au fost nevoite să se acomodeze rapid la stilul localnicilor dacă vor să rămână în competiție.

Concurenții au aflat ce înseamnă gastronomia taiwaneză

Una dintre misiunile serii de duminică le-a făcut cunoștință echipelor cu gastronomia taiwaneză și specificul său. Localnicii mănâncă preparatele cu bețisoare. Vedetele au fost nevoite să învețe acest ritual contracronometru pentru a primi următorul plic cu indicații. Așa se face că fiecare cuplu a avut de mutat 20 de boabe de sticky rice, într-un alt bol, însă numai cu ajutorul bețelor de bambus. Aceasta este una dintre cele mai populare rețete ale zonei.

Cele 5 echipe continuă să își depășească limitele fizice și psihice în cea mai nouă etapă Asia Express – Drumul Comorilor. Cum se vor descurca vedetele cu primele provocări din Taiwan, telespectatorii Antena 1 pot următi de duminică până miercuri, după Observator.

Frații Ristei au fost eliminați de la Asia Express

Finalul etapei cu numărul șapte a trimis cinci echipe rămase în cursa calificării pentru Taiwan. Totul pe un traseu plin de provocări și adrenalină. Frații Ristei au fost cei care, la finalul zilei, s-au clasat pe ultimul loc. Astfel că, drumul celor doi în Asia Express- Drumul Comorilor s-a oprit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI