Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 – Emisiunea de miercuri, 8 aprilie

Daria Petrescu 08.04.2020, 18:43
Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 – Emisiunea de miercuri, 8 aprilie

Asia Express continuă și miercuri, 8 aprilie, la Antena 1. Concurenții au parte de noi provocări, situații care îi aduc în culmea disperării și o eliminare. Astfel că, surprizele se vor ține lanț și în această seară. Misiunile aproape imposibile ale cazării și ale autostopului le-au pus mari probleme vedetelor și marți seară la Asia Express- Drumul Comorilor.

Asia Express, miercuri, 8 aprilie

”După o lună și o săptămână în care am crezut că mi-a fost greu în Filipine, am ajuns într-o țară civilizată unde oamenii nu știu o boabă de engleză. Lumea nu ne înțelege și aici se schimbă totul. Taiwan ne-a cam lovit pe toți!”, au fost de părere concurenții.

Cu toate acestea, miza zilei  a fost foarte mare. Prima echipă ajunsă la Gina Pistol a beneficiat de imunitate, ceea ce înseamnă că nu va putea fi votată în cursa pentru ultima șansă. ”Ne dorim imunitatea asta foarte tare, mai mult ca niciodată!”.

Până la a obține imunitatea, însă, concurenții au trecut prin alte misiuni ce le-au testat răbdarea și rapiditatea. Nervi întinși la maximum, discuții aprinse și planuri date peste cap. De asta au avut parte vedetele în drumul lor către punctul final de control, marți seară. ”Nu ne așteptam deloc la asta, nu mai am cuvinte!”, au spus vedetele printre lacrimi.

Ce s-a întâmplat luni seara, la Asia Express

Ediția de luni seară a celui mai dur reality-show a continuat în Taiwan, pe Drumul Comorilor, cu noi provocări și misiuni. Având în vedere că în această etapă a concursului nu mai există imunitate mare, prima echipă ajunsă la Gina Pistol a beneficiat de un voucher. Acesta oferă o noapte de cazare la hotel, dar și de un avantaj extrem de important.

Speak și Ștefania, echipă ce a ocupat primul loc în clasament, și-au adjudecat dreptul de a vota de două ori în cursa pentru ultima șansă: ”Avem puterea în mână!”.

Răzvan și Sorin s-au calificat la jocul pentru amuletă
Răzvan și Sorin s-au calificat la jocul pentru amuletă

Vedetele au fost nevoite să învețe o scenetă

Asia Express – Drumul Comorilor s-a clasat luni, 6 aprilie, ca lider de piață pe toate categoriile de public. Cel mai dur reality-show a ținut în fața televizoarelor aproape 2.200.000 de telespectatori.

Tot luni seară, Sorin Bontea, Răzvan Fodor, Speak, Ștefania, Alexandru Abagiu și Radu au fost cele 3 echipe ce s-au calificat la un joc de amuletă.

Așa se face că vedetele au fost nevoite ca într-o singură noapte să învețe o scenetă de teatru în chineză. Aceasta,  combinată cu dansuri și acrobații, pe care să o interpreteze mai apoi în fața unui public.

”Text? Nimic. Linie melodică? Nimic. Acest spectacol va fi un dezastru de proporții uriașe!”, au spus Speak și Ștefania când au realizat complexitatea probei. Cea mai savuroasă amuletă de până acum i-a provocat pe concurenți să se autodepășească, iar jocul de teatru actoricesc a fost câștigat în cele din urmă de Sorin Bontea și Răzvan Fodor: ”Hai să nu ne mai băgăm la amulete, Bontea!”, a spus Răzvan Fodor amuzat.

Urmăriți Impact.ro și pe