Asia Express, Live Stream Online pe Antena 1, 15 aprilie. Cele 3 echipe care intră în finala emisiunii

Redacția IMPACT 15.04.2020, 23:09
Asia Express, Live Stream Online pe Antena 1, 15 aprilie. Cele 3 echipe care intră în finala emisiunii

Aventura pe Drumul Comorilor continuă şi azi, 15 aprilie, cu noi misiuni şi încercări pentru concurenţi. Show-ul se apropie de final, așa că lupta este strânsă. Probele grele și situațiile limită le dau bătăi de cap vedetelor rămase în concurs. Astfel că, în curând o altă echipă va fi eliminate în această seară.

Asia Express, ediția de miercuri, 15 aprilie

În ediția de marți seara, concurenții au fost nevoiţi să apeleze şi la cunoştinţele muzicale. Ei au fost nevoiți să interpreteze câte o piesă la alegere, folosind instrumente specifice unui vechi trib taiwanez.

Iar pentru ca provocarea să fie şi mai grea, juriul a fost format chiar din membrii tribului,  alături de turiştii aflaţi atunci în zona în care s-au desfăşurat filmãrile.

asia express, antena 1, 15 aprilie
Asia Express, ediția de miercuri, 15 aprilie

Provocările nu se vor opri însă aici, în această ediţii concurenţii ajungând într-un loc spectaculos din Taiwan, un muzeu şi o fabrică de lut, unde misiunea pe care o vor avea de îndeplinit se va lãsa cu foarte multe peripeţii.

Cum şi dacă vor face faţă concurenţii acestor misiuni, dar mai ales cine sunt cele trei perechi care vor participa la cursa pentru ultima şansă și cine va pleca acasă,  telespectatorii vor vedea în această seară, după Observator, la Antena 1.

Premieră în Asia Express – prima cerere în căsătorie din istoria emisiunii

În cadrul ediției de marți seară Speak a cerut-o de soție pe Ștefania. Momentul emoționant s-a desfășurat într-un cadru în care concurenții au primit fiecare o scrisoare de la partenerul cu care au intrat în competiție. Scrisoare alui Speak către Ștefani a afost cea mai emoționantă, deoarece s-a lăsat cu o cerere în căsătorie. Artistul s-a așezat în genunchi cu inelul în mână și a rostit cuvintele magice: ”Ștefania, vrei să fii soția mea?”. Răspunsul a fost bineînțeles: ”Da!”.

asia express, antena 1, 15 aprilie
Premieră în Asia Express – prima cerere în căsătorie din istoria emisiunii

Momentul a fost motiv de lacrimi de bucurie atât pentru Ştefania, cât şi pentru ceilalţi concurenţi, care s-au apucat imediat să facă planuri pentru viitoarea nuntă. Cu și mai multă putere cei doi vor porni într-o nouă cursă pentru ultima șansă alături de Adda și Cătălin și de Alex și Radu. Echipa care se bucură de imunitate de data aceasta este cea formată din Bontea și Fodor.

Ediţia difuzată marţi, 14 aprilie, s-a impus ca lider detaşat de audienţă pe toate categoriile de public. În minutul de aur, înregistrat la 21.45, aproape 2.3 milioane de telespectatori la nivel național urmãreau cu sufletul la gură aventura din Taiwan.

Ce s-a întâmplat la Asia Express, ediția de luni seara

Etapa semifinală a celui mai dur reality show, Asia Express – Drumul Comorilor se apropie de final. Cursa pentru marele premiu oferit în Taipei devine tot mai strânsă. În ediţia difuzatã luni seară la Antena 1,  concurenţii au fost nevoiţi sã facã faţã unei noi provocãri gastronomice.

Speak și Ștefania formează una dintre cele mai puternice echipe
Speak și Ștefania formează una dintre cele mai puternice echipe

Mai exact, să consume din specialitãţile chinezeşti – gât de raţă şi ou vechi de 100 de ani. Tot în ediţia aceasta, Gina le-a pus la grea încercare condiţia fizicã, aceştia fiind nevoiţi sã urce sute de trepte cu un butoi de vin în spate.

Jocul de amuletă desfãşurat pe o insulă taiwanezã a fost câştigat de cãtre Speak şi Ştefania. Totul în urma unei lupte strânse, care le-a pus la bãtaie cunoştinţele de canotori şi memoria vizualã.

Ediţia difuzată luni, 13 aprilie, s-a impus ca lider detaşat de piaţă. A doborât recordul de audienţă, înregistrând cele mai mari cifre din toate cele trei sezoane, pe toate targeturile, la nivelul cotei de piaţă. De asemenea,  şi la nivelul ratingului, pe publicul comercial. Antena 1 a fost lider de piaţă şi la nivelul Prime-Time-ului (intervalul cuprins între 19.00-23.00). Acest lucru,  pe toate categoriile de public, dar şi la nivelul întregii zile, pe publicul comercial. Vârsta a fost cuprinsă între 18 şi 49 de ani.

Cine sunt cele 3 perechi care ajung în finala Asia Express

Ediția de miercuri seara a emisiunii Asia Express a venit cu o nouă eliminare. Cu acest prilej, s-a format astfel lista celor 3 perechi care ajung în marea finală Asia Express. Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț sunt cei care au părăsit competiția de la Antena 1.

Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț au părăsit competiția Asia Express
Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț au părăsit competiția Asia Express

“Baieti, ne bucuram ca ati fost alaturi de noi. Felicitari pentru traseul vostru in Asia Express”, a fost mesajul transmis pe contul oficial de Instagram al reality showului.

În marea finală a sezonului 3 Asia Express se vor lupta echipele Speak-Ștefania, Adda-Cătălin și Sorin Bontea- Răzvan Fodor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI