Ascendent în Vărsător – cum te ajută acest detaliu, indiferent de zodia în care ești născut

Emanuela Pană 21.03.2021, 20:31

Pe lângă zodia propriu-zisă și compatibilitatea dintre semne, Ascendentul Zodiacal (ASC) reprezintă unul dintre cele mai populare subiecte de interes pentru cei pasionați de astrologie. Ascendentul se stabilește în funcție de intervalul orar al nașterii și se referă la personalitatea și tot ceea ce ține de planul individual al unei persoane. Află, în continuare, ce înseamnă să ai ascendent în Vărsător.

Ai ascendentul în Vărsător? Află ce înseamnă

Înainte de toate, nativul cu ascendent în Vărsător este un personaj misterios și unic și nu te va lăsa să uiți acest aspect. Este înalt creativ, are multe aspirații și prezintă originalitate în gândire, atribute ce îi determină pe ceilalți să vină și să îi ceară sfatul. Cuziozitatea lor stă la baza tuturor noțiunilor și informațiilor pe cale le-au acumulat și le acumulează, fiind foarte studioși și însetați de cunoaștere.

Plăcut și modest, individul cu ascendent în Vărsător preferă să nu atragă prea mult atenția celor din jur, dorindu-și mai mult să fie iubit decât admirat pentru calitățile sale. Un astfel de nativ este sociabil și prietenos cu toată lumea, înțelegându-se bine cu aproape toate persoanele, indiferent de categoria socială sau intelectuală din care fac parte. Manifestă acceptare față de toți cei din jur, punându-i pe „semeni“ picior de egalitate cu el.

Nativii cu ascendentul în Vărsător sunt, de asemenea, unici prin faptul că, deși par distanţi şi detaşaţi, reușesc în aceeași măsură să pară şi amabili şi grijulii. Această contradicție chiar merită studiată!

Dacă ar fi să găsim un cuvânt sau două care să caracterizeze succint persoanele născute sub influenţa acestui ascendent, acestea ar fi „speciale“ sau/și „diferite“, după cum se și simt de-a lungul vieții.

Citește și: Ce înseamnă să ai ascendent în Berbec – avantaje și dezavantaje

Puncte tari și puncte slabe la acești nativi

Copiii care vin pe lume în momentul în care zodia Vărsătorului se află la estul orizontului sunt adevărate surprize. Sunt atât de „altfel“ încât părinții ajung să se întrebe dacă sunt pe bune copiii lor. La început, nativii cu ascendentul în Vărsător nu prea știu cine sunt și de unde provin, însă, odată cu trecerea timpului, reușesc să își construiască un destin extraordinar.

Avantaje și dezavantaje prezente la nativii cu ascendent în Vărsător
Avantaje și dezavantaje prezente la nativii cu ascendent în Vărsător

Își doresc în permanență să se deosebească de ceilalți, nu suportă regulile și sunt îngroziți de ideea că cineva ar putea să îi preseze și să le traseze linia pe care ar trebui să o urmeze. Din acest motiv, indivizii cu ascendentul în acest semn zodiacal au, în general, o pubertate dificilă. Ei își schimbă deseori stilul de gândire și acționare, venind întotdeauna cu ceva nou, ce nu s-a mai auzit, ce nu a mai încercat altcineva până acum.

Nativul cu ascendent în Vărsător își cunoaște bine atât calitățile, cât și defectele, ceea ce reprezintă un adevărat avantaj. Este prietenos și amabil, însă impune celor din jur o anumită distanță și nu permite nimănui să se apripie prea mult.

Persoanele născute sub ascendentul Vărsătorului au, de asemenea, impresia că au văzut și experimentat totul în viață, astfel că este destul de dificil să le impresionezi sau șochezi. În plus, aceasta este „misiunea“ lor, dat fiind că adoră să obțină reacţii de răspuns de la ceilalţi.

În planul relațiilor, cei născuți cu ascendentul în Vărsător au tendințe contradictorii, care le pot crea probleme. Cu toate că își doresc un partener de viață, ei nu vor să renunțe deloc la libertatea și independența la care țin atât de mult. Pot fi încăpățânați și perverși.

Din când în când, le place să joace rolul de avocat al Diavolului și să se implice într-o ceartă pe cinste.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...