Așa a cucerit-o, de fapt, Zannidache pe Ana Porgras. S-a întâmplat înainte de Survivor, cum s-a dus la ea acasă

Nicu Stan 17.05.2021, 09:24

Așa a cucerit-o, de fapt, Zannidache pe Ana Porgraș. S-a întâmplat înainte de Survivor, cum s-a dus la ea acasă. Relația celor doi a început de la Crăciun.

Adevărul a ieșit la iveală. Zanni se cunoaște dinainte de Survivor cu Ana Pogoraș. Artisul a petrecut câteva zile în apartamentul ei din Brașov

Așa a cucerit-o, de fapt, Zannidache pe Ana Porgraș. Totul s-a întâmplat înainte de a se întâlni la Survivor, iar Zanni chiar a vizitat-o pe gimnastă la ea acasă.

Puțină lumea știe că Zanni a locuit împreună cu Ana Porgraș la Brașov pentru câteva zile înainte de a intra la Survivor România. Cei doi se cunoșteau dinainte să ajungă în Republica Dominicană, iar de aici mulți au crezut căau o relație.

Zanni si Ana Pogoras au petrecut Craciunul impreuna
Zanni si Ana Pogoras au petrecut Craciunul impreuna

Zanni și Ana Pogoraș au negat mereu că au o relație

Deși erau apropiați, Ana Porgraș și Zanni au negat de fiecare dată că între ei ar fi altceva decât o relație de prietenie.

Astfel, Zanni de la Survivor a mers acasă la Ana Porgraș înainte de Sărbătorile de iarnă și i-a adus un cadou simbolic cu care a cucerit-o pe gimnastă. Faimosul a ținut să sublinieze atunci că nu a avut bani pentru un cadou mai scump.

Zanni a fost la Ana Pogoraș de Crăciun

”Sunt zilele Crăciunului, în cazul în care vedeți aceste imagini prin februarie… Că prin februarie-martie o să punem acest videoclip, aflați că noi ne antrenăm și că este Crăciunul. Și globul pe care l-am adus eu în această casă este acesta! Nu m-am jucat.

În cazul în care sunteți săraci și n-aveți cum să facei cadou cuiva, să nu veniți cu mâna-n c…, veniți frumos cu o beteală, cu un glob din ăsta furat din curte, din alt brad. Dar contează gestul! Foarte frumos gestul”, a glumit Zanni într-un vlog filmat la Brașov și postat recent pe canalul propriu de YouTube.

Zanni și Ana Pogoraș s-au ”obosit” împreună pentru Survivor

Faimosul Zanni a petrecut câteva zile acasă la Ana Porgraș, în apartamentul ei din Brașov. De asemenea, Zanni a mărturisit că a dormit în casa sportivei și s-au antrenat amândoi pentru Survivor.

”Acum este testul filmării. Vezi, din cauză că ești filmată, te grăbești și ratezi, îți zic eu! Ieri nimereai tot, acum ce faci? O să întrebe lumea acum: cum adică ieri? Voi de cât timp stați împreună? Ei, de câteva zile ne tot antrenăm… ne obosim!”, a mai spus Zannidache, în timp ce Ana Pogoraș încerca să dea jos niște popice așezate pe mobila de living, cu o bilă.