Artista care a fermecat juriul la Românii au talent. A fost colegă cu Nadia Comăneci, ce a făcut la 53 de ani

Iancu Andreea 15.04.2022, 21:02

Cea mai recentă ediție din cadrul Românii au talent aduce pe scenă o artistă care a reușit să impresioneze juriul. Concurenta este acrobat și, în ciuda faptului că are 53 de ani, afișează o ținută incredibilă. În plus, aceasta a fost colegă cu Nadia Comăneci, semn că bazele gimnasticii sunt unele extrem de solide.

Artista de la Românii au talent, care a fost colegă cu Nadia Comăneci

Corina Robu, acrobat de profesie, a reușit să cucerească vedetele de la masa juriului dar și publicul de la Românii au talent, cu un număr spectaculos. Însă dincolo de evoluția sa, povestea artistei este una impresionantă. Aceasta a colaborat cu Circul de Stat încă din 1987 și a trăit o poveste de iubire timp de 24 de ani cu un fost coleg de circ. Cuplul a divorțat însă din pricina infidelităților, problemele din căsnicie ajungând să își pună amprenta asupra evoluției din spectacole.

Concurenta a povestit că a reușit să redescopere iubirea alături de un alt bărbat, care însă și-a pierdut viața într-un accident de mașină. În ciuda greutăților vieții, Corina a apreciat întotdeauna gimnastica, pe care a practicat-o timp de 14 ani în regim de performanță, fiind colegă chiar cu Nadia Comăneci, gimnasta care a devenit celebră pentru notele de 10.

„La 12 ani am fost selectată la Lotul Național, colegă cu Nadia, am făcut gimanstică de performanță vreme de 14 ani, după care, la vârsta de 17 ani am avut un accident la paralele înaintea unei competiții mi-am rupt mâna dreaptă, am avut triplă fractură și nu se mai putea face nimic. Chiar cu o lună în urmă participasem la campionatele naționale și câștigasem cinci medalii de aur. Mă comparau cu Nadia, mi-aș fi plăcut să fiu a doua Nadia”, a povestit Corina Robu.

Artista care a fermecat juriul la Românii au talent a fost colegă cu Nadia Comăneci
Corina Robu, la Românii au talent

Jurații, complet cuceriți de evoluția concurentei

„După o viață de circ să mai faci așa ceva?”,  „Tot respectul, doamnă!”, „Doamne!”, au fost câteva dintre reacțiile juraților pe parcursul momentului de acrobație al concurentei.

Andi: „E vorba de emoție, doamnă. Este extrem de impresionant faptul că după o viață întreagă pe care v-ați dedicat-o acrobației să continuați să faceți și la vârsta asta, fragedă în continuare, că și eu merg pe 50 de ani, deci suntem acolo, unul lângă altul, să continuați să faceți acrobație este realmente admirabil. Pare simplu, dar este extrem de riscant.

Tu îți dai seama cât s-a chinuit femeia asta, după o viață de circ. Drama e că nu știu ce pensie au ei. Ar trebui să stea și ei liniștiți la vârsta asta, dar nu au de ales. Probabil în Germania, după 45 de ani ești cineva, te știe tot orașul, la noi după 45 de ani nu te mai știe nimeni, mori de foame, și ea continuă și la 53 de ani să își găsească un eveniment ca să mai câștige un ban.”

Evoluția spectaculoasă a acrobatei a adus multă bucurie în sufletul celor de la masa juriului, care nu au mai contenit cu aprecierile la adresa sa.

Dragoș Bucur: „Am fost cu sufletul alături de dumneavoastră, este un număr pe care un copil de 20 de ani abia îl face, iar ceea ce faceți dumneavoastră este de admirat.”

Mihai Bobonete: „Vă mulțumesc că ați venit să ne arătați ceea ce puteți să faceți și vă urez ca încă o jumătate de secol să aveți grijă de nepoți la fel de mult cum ați avut grijă de arta pe care ne-ați arătat-o.”

După o prestație remarcabilă, Corina Robu a fost recompensată cu patru de DA și urmează să revină pe scena de la Românii au Talent, în etapa următoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...