Arată ca o pungă de gunoi, însă este o geantă de fițe. Cât costă noul accesoriu creat de Balenciaga

Stan Filon 05.08.2022, 12:26

Balenciaga șochează din nou! După papucii de plastic cu toc, acum a venit cu o nouă invenție nebună! Celebra firmă spaniolă a creat cea mai scumpă pungă de gunoi din istorie! Este, de fapt, un fel de geantă inspirată de sacii de gunoi folosiți la nivel mondial și este posibil să își găsească și clienți printre excentricii planetei. Aceștia vor fi nevoiți să scoată din buzunar nu mai puțin de 1800 de dolari pentru a face furori cu noua pungă de gunoi.

Arată ca o pungă de gunoi, însă este o geantă de fițe marca Balenciaga

Balenciaga a șocat pe toată lumea cu noua creație: geanta cu aspect de sac de gunoi. Celebrii designeri ai mărcii spaniole se pare că au lucrat ceva timp la modelul noii genți, iar rezultatul este unul spectaculos: a ieșit un adevărat sac de gunoi, care vine în patru culori, la prețul nebun de 1800 de dolari bucata!

Geanta strălucitoare cu șnur a casei de modă de lux – care este confecționată din piele de vițel, împodobită cu un logo subtil vine în patru culori. Poate fi cumpărată pe culoarea negru, alb Glad, galben și albastru.

Arata ca o punga de gunoi, insa este o geanta de fite marca Balenciaga
Arata ca o punga de gunoi, insa este o geanta de fite marca Balenciaga

„Cred că este, de fapt, un experment social”

„Nu puteam rata o ocazie de a face cea mai scumpă pungă de gunoi din lume, pentru că cine nu iubește un scandal de modă?”, a declarat însuși directorul de creație al Balenciaga, Demna Gvasalia, care parcă ia peste picior pe toți oamenii care vor cumpăra scumpul sac de gunoi. Internauții au reacționat imediat.

„Balenciaga a devenit un brand plin de gunoaie”, „Cred că este, de fapt, un experment social”, „În acest moment, ei încearcă să facă o glumă cu consumatorii”, „Acest lucru scăpa de sub control”, „Sunt pur și simplu nesimțiți”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților care cu siguranță nu împart viziunea celor de la Balenciaga.

Se pare că una dintre clientele celebrei genți sac de gunoi este nimeni alta decât Shakira, care a apărut în urmă cu câteva luni de zile pe o plajă din Spania ținând în mână ceea ce părea a fi un sac de gunoi. Iată că acum s-a aflat că Shakira purta, de fapt, o geantă de 1800 de dolari, de la Balenciaga!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...