Apropiații lui Petrică Mîțu Stoian, declarații în fața anchetatorilor în ziua înmormântării

Alexandrina Toader 10.11.2021, 09:54
Apropiații lui Petrică Mîțu Stoian, declarații în fața anchetatorilor în ziua înmormântării

În ziua înmormântării artistului Petrică Mîțu Stoian, procursorii audiază oamenii apropiați ai cântărețului pentru a afla cu exactitate condițiile în care acesta a murit. Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, dar și sora acestuia sunt chemați astăzi la audieri.

Apropiații lui Petrică Mîțu Stoian, declarații în ziua înmormântării

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, Constantin Gușman, a fost primul chemat de polițiști. El a ajuns la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj cu puțin înainte de ora 9:00. El trebuie să le povestească anchetatorilor toate împrejurările în care artistul a ajuns la clinica privată din Reșița unde a efectuat un tratament post Covid.

Am fost chemat la audieri. Am vorbit cu polițistul care vine de la Reșița, el nu a ajuns era pe Filiași, dar vine un coleg de-al dumnealui să-mi ia datele ca să câștigăm timp. Știu că mai este chemată sora lui Petrică Mîțu Stoian. Programul înmormântării nu va fi decalat, mi-a promis că rezolvă repede, dacă nu rezolvă până la 11:00, eu plec, indiferent ce ar fi ei plec, a declarat impresarul lui Petrică Mîțu Stoian.

Impresarul lui Petrica Mitu Stoian, declaratii acide despre Niculina Stoican
Impresar Petrica Mitu Stoian

Și sora artistului, Maria Tărchilă, cea care a mers după cântăreț la spitalul din Reșița când a aflat că acestuia i s-a făcut rău, a fost chemată la audieri. Ambii vor să dea declarațiile cât mai repede ca să poată să participle la slujba de înmormântare a artistului.

În urma decesului lui Petrică Mîțu Stoian a fost declanșată o amplă anchetă după ce procurorii s-au autosesizat în acest caz și au dechis un dosar penal. Deja au fost citați la audieri medicii de la Spitalul Județean, dar și cei de la clinica privată unde a fost tratat artistul.

Apropiatii lui Petrica Mitu Stoian, declaratii in ziua inmormantarii
Teatrul National “Marin Sorescu”

În acest moment, trupul neînsuflețit al artistului este depus la Teatrul Național “Marin Sorescu”din Craiova. Slujba religioasă va avea loc la Biserica “Mântuleasa”, din Craiova, iar înmormântarea va avea loc în Cimitirul Ungureni unde, cântărețul își pregătise recent locul de veci.

Urmăriți Impact.ro și pe