Apelul unei mame i-a alertat pe politiști: „Sunt atacată de diavol”. Ajunși la locuința femeii, au făcut o descoperire macabră

Cătălina Burghelea 18.02.2022, 13:34
Apelul unei mame i-a alertat pe politiști: „Sunt atacată de diavol”. Ajunși la locuința femeii, au făcut o descoperire macabră

O mamă din Missouri, SUA, este acuzată că și-a decapitat fiul de 6 ani și câinele, în încercarea de a se salva de diavol, așa cum a susținut femeia de 36 de ani în fața anchetatorilor. Tânăra a negat că are probleme mintale, dar a fost auzită de polițiști în timp ce cânta atunci când s-au apropiat de casa în care comisese crima odioasă.

O mamă din SUA, care credea că diavolul „vine s-o ia”, este acuzată că și-a decapitat fiul de 6 ani și câinele

Un băiețel de 6 ani a fost ucis cu brutalitate în Kansas City, SUA, marți seara, iar autoritățile susțin că mama lui este criminala. Karvel Stevens a fost găsit mort în blocul 7300 din Indiana Avenue, după ce ofițerii de poliție au răspuns la apelul mamei sale cum că este atacată de diavol în casă, a declarat căpitanul Leslie Foreman, purtătoare de cuvânt la Departamentul de Poliție din Kansas City.

A cerut ajutorul polițiștilor cu puțin înainte de miezul nopții

Tasha Haefs, în vârstă de 35 de ani, a fost acuzată, miercuri, de crimă de gradul I. Cu puțin înainte de miezul nopții, polițiștii au fost alertați de tânără care susținea că „diavolul încerca să o atace”. În timp ce oamenii legii s-au apropiat de casă, aceștia au observat sânge și păr pe treptele din față și pe ușa de la intrare.

„Ofițerii au putut stabili că reședința era ocupată de o femeie”, se arată în plângere, scrie People. „Totuși, ea a refuzat să răspundă la ușă”, se mai arată în declarația ofițerului de poliție care a mers la locuința mamei de 35 de ani.

Scene șocante în locuința tinerei de 36 de ani

Ofițerii au ajuns, marți, în jurul orei 23:45, la reședința femeii, după ce au primit un apel de la o femeie care spunea că „diavolul încerca să o atace”. Poliția a găsit sânge care ducea de pe trotuar până la ușa de la intrare. Un agent a putut să se uite în interiorul casei și a văzut un cap tăiat, moment în care a intrat cu forța și a găsit-o pe Haefs în bucătărie, cu sânge pe mâini și picioare.

În plângere se arată că anchetatorii au aflat rapid că mai mulți copii locuiesc în casă și că vecinii nu-i mai văzuseră de câteva zile.

„În timp ce încercau să ia legătura cu ocupantul, polițiștii au observat ceea ce părea a fi capul tăiat al unei persoane decedate în apropierea pragului locuinței”, se mai spune în plângere. „Temându-se pentru siguranța copiilor rămași în reședință, au forțat intrarea și au imobilizat-o pe femeie fără incidente”, au mai spus oamenii legii.

Detaliile morții lui Karvel sunt „îngrozitoare”

În timpul unei verificări a locuinței, poliția nu a găsit alți copii, dar „a localizat corpul decapitat al unui copil mic în apropierea ușii de la intrare”. Presa locală relatează că în casă a fost găsit și un câine mort.

„Femeia suspectă era murdară de sânge și avea două cuțite pătate cu roșu”, potrivit plângerii. De la fața locului a fost recuperată și o șurubelniță cu urme de sânge.

Suspecta a recunoscut crima

Procurorul din Jackson County, Jean Peters Baker, a spus că detaliile morții lui Karvel sunt „îngrozitoare”.

„Este greu de imaginat durerea pe care o simt familia acestui băiat, colegii săi, prietenii, vecinii și orimii polițiști care au mers la locul crimei”, a spus Baker în declarația sa, notează presa locală.

În cele din urmă, Tasha Haefs a recunoscut că își omorâse fiul în cadă, după care l-a decapitat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...