Crimă oribilă în Botoșani. Și-a ucis fosta soție cu sânge rece, apoi le-a înjunghiat pe mama și sora victimei

Cătălina Burghelea 15.02.2022, 07:20
Crimă oribilă în Botoșani. Și-a ucis fosta soție cu sânge rece, apoi le-a înjunghiat pe mama și sora victimei

O crimă cu sânge rece a avut loc, luni, 14 februarie, într-o localitate din județul Botoșani. Un bărbat de 45 de ani și-a ucis cu bestialitate fosta soție, chiar sub privirile fostei soacre și ale cumnatei. Ucigașul a trecut apoi la rudele victimei, pe care le-a înjunghiat. După fapta oribilă comisă, botoșăneanul a fugit într-o pădure, la câțiva kilometri de casă.

Un bărbat din Botoșani a înjunghiat trei femei. Una dintre ele a murit

Un bărbat și-a omorât fosta soție și le-a rănit pe mama și pe sora acesteia cu un cuțit. Individul, în vârstă de 45 de ani, a intrat peste ele în casă, s-a răzbunat fără remușcare și a fugit. A fost prins repede de Poliția locală. Oribila crimă a avut loc, luni după-amiază, în localitatea Șendriceni, din județul Botoșani.

Și-a ucis fosta soție, sub privirile mamei și ale surorii victimei

O femeie a murit, după ce fostul soţ i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit. În atacul furibund, criminalul şi-a rănit fosta soacră şi cumnata, care săriseră în apărarea victimei. După ce și-a dat seama ce a făcut, a vrut să se ascundă în pădurea din apropiere, însă, agresorul a fost prins repede.

Foto Observator
Foto Observator

Agresorul a fugit de oamenii legii în pădure

Bărbatul din județul Botoșani a fost reţinut de poliţişti după ce, în cursul după-amiezii de luni, şi-a omorât fosta soţie şi le-a rănit, prin înjunghiere, pe mama şi sora femeii, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu. Agresorul a fost găsit la o distanţă de aproximativ trei kilometri de casa victimei, într-o zonă împădurită, cu un cuțit în mână. În momentul în care i-a văzut pe oamenii legii, acesta a încercat să se opună.

„Astăzi, în jurul orei 15:30, poliţiştii din Botoşani au fost sesizaţi de către o femeie, din comuna Şendriceni, cu privire la faptul că un bărbat, având asupra sa un cuţit, a părăsit locuinţa vecină, în fugă. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, de 45 de ani, din comuna Lozna, care s-a deplasat la locuinţa fostei sale soţii, de 44 de ani, pe care ar fi înjunghiat-o, cadrele medicale ajunse la faţa locului declarând decesul. În aceeaşi locuinţă, se mai aflau mama femeii, în vârsta de 60 de ani şi sora acesteia, în vârstă de 38 de ani, care au fost preluate de ambulanţă, prezentând şi acestea plăgi înjunghiate”, a anunțat Poliția Botoșani.

Polițiștii au fost alertați de vecini

Agresorul a fost prins cu ajutorul unor vecini. Aceștia l-au văzut ieșind din casă după ce înjunghiase trei persoane. Una dintre victime a decedat, iar celelalte două au fost transportate la spital, fiind în stare gravă. Polițiștii au folosit forţa pentru a-l imobiliza pe bărbatul agresiv.

Dosar penal pentru omor calificat şi tentativă de omor

Din primele informații, agresorul și victima ucisă erau divorţaţi și aveau doi copii împreună. Femeia nu avea ordin de restricție împotriva fostului soț. Acum, bărbatul s-a ales cu dosar penal.  Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor calificat şi tentativă de omor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...