Apariție ciudată pe o plajă din Japonia. Ce au făcut autoritățile după ce o bilă metalică imensă a apărut din mare VIDEO

Stan Filon 22.02.2023, 14:12
Apariție ciudată pe o plajă din Japonia. Ce au făcut autoritățile după ce o bilă metalică imensă a apărut din mare VIDEO

După aparițiile misterioase apărute pe cerul Statelor Unite ale Americii, dar și în Canada a unor Obiecte Zburătoare Neidentificate (OZN), pe care armata chiar le-a doborât, iată că acum o apariție misterioasă a avut loc pe o plajă din Japonia!

Apariție ciudată pe o plajă din Japonia

Așadar, după știrile venite din America, unde armata a doborât mai multe obiecte apărute pe cer, despre care se crede că ar fi baloane de spionaj venite din China, însă despre care armata americană nu mai suflă acum nicio vorbă, iată că a venit rândul Japoniei să se confrunte cu un eveniment ciudat. 

O sferă metalică de origine necunoscută și-a făcut apariția pe o plajă din Japonia. Evenimentul a fost unul destul de serios, iar autoritățile au blocat imediat zona pentru a putea cerceta obiectul ciudat apărut de nicăieri pe plajă, scrie news.com.au.

Autoritățile au blocat zona pe o rază de 200 de metri în jurul sferei ciudate

Cea care a descoperit sfera a fost o femeie care a raportat marți la poliție că a găsit sfera pe o plajă din Hamamatsu, un oraș aflat la aproximativ 250 km de Tokyo. Aceasta a fost descrisă că fiind o „bila de fier” cu un diametru de 1,5 metri, iar oficialii au restricționat rapid accesul pe o rază de 200 de metri.

Potrivit Asahi News, sfera prezintă urme de rugină, de unde s-a presupus că ar confecționată din metal. Se pare că aceasta are și o proeminență, ca un mâner, care ar permite cumva ca sfera respectivă să fie agățată de altceva.

Potrivit postului de televiziune, o scanare cu raze X a arătat că acesta era gol. Oficialii au stabilit că nu există riscul unei explozii și au ridicat restricțiile, dar nu au stabilit încă ce este sfera apărută pe plajă și care este proveniența sa.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...