Apare un nou post TV în România. Când intră în grilă şi ce vor putea vedea telespectatorii

Stan Filon 03.05.2022, 17:06
Apare un nou post TV în România. Când intră în grilă şi ce vor putea vedea telespectatorii

Foarte curând apare un nou post TV în România! Vorbim despre postul de televiziune Euronews România, care a obținut deja decizia de autorizare de la Consiliul Național al Audiovizualului. Acum, totul depinde de ultimele probe pe care le face postul de televiziune, pentru a se putea lansa în condiții optime. Când este de așteptat să vedem știrile prezentate de Euronews România, vedeți în rândurile de mai jos.

Apare un nou post TV de știri în România

Așadar, românii vor avea parte de știri profesioniste, marca Euronews. Postul de știri urmează săse lanseze la noi în țară, atunci când va fi pregătit, deoarece a obținut toate documentele necesare de la Consiliul Național al Audiovizualului pentru a putea emite în România, potrivit paginademedia.ro. Potrivit sursei citate, postul TV de știri ar urma să înceapă să emită pe data de 25 mai, adică peste câteva săptămâni, mai ales după ce s-a aflat și faptul că televiziunea este în faza finală de negocieri cu distribuitorii, astfel încât să intre în grilele cabliştilor.

Proiectul Euronews România a atras o serie de nume cunoscute din media românească, printre care îi putem enumera pe Adelin Petrişor (exTVR), Vitalie Cojocari (fost Pro TV), Claudiu Popa, Mirela Vaşadi (de la Realitatea), Daniel Coman (exTVR), Xenia Croitoru sau Cristi Citre. La nivel de management, staţia îi are pe Andra Miron (redactor-şef), cameramanul Sorin Mişcoci (director de producţie), Bebe Nicola (producător executiv) şi Cristian Coman (şef NewsDesk).

Apare un nou post TV in Romania
Apare un nou post TV in Romania

Parteneriat între Euronews și Universitatea Politehnica din Bucureşti

Proiectul a luat naștere când pe data de 6 ianuarie 2021, Euronews a anunţat semnarea unui parteneriat cu Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB) pentru a lansa Euronews România, un nou canal de ştiri independent destinat unui public vorbitor de limba română. La data de 9 noiembrie, televiziunea primea licenţă de la CNA.

Euronews România va fi o televiziune naţională care va difuza ştiri şi va realiza producţii locale, naţionale, regionale şi internaţionale în limba română, în baza principiilor jurnalismului independent promovat de Euronews World.  Euronews a lansat în ultimii doi ani alte patru proiecte afiliate de marcă în Georgia, Albania, Serbia şi Bulgaria.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...