Apă de gură naturală cu bicarbonat de sodiu. Albește dinții și se prepară rapid și ușor

Mihai Roșoiu 17.10.2020, 15:59
Apă de gură naturală cu bicarbonat de sodiu. Albește dinții și se prepară rapid și ușor

Apă de gură naturală cu bicarbonat de sodiu. Da, ați citit bine. Soluția obținută din combinația minune albește dinții și se prepară rapid și ușor. Așa că nu stați pe gânduri și preparați-vă în casă un tratament de albire perfect pentru dantura dumneavoastră.

Apă de gură naturală cu bicarbonat de sodiu. Albește dinții și se prepară rapid și ușor

Bicarbonatul de sodiu are numeroase întrebuințări, iar printre acestea regăsim și un aliat perfect pentru albirea dinților. Medicii stomatologi recomandă deseori folosirea apei de gură imediat după periajul zilnic al danturii. Ultimele cercetări arată că apa de gură are un efect benefic și în lupta contra coronavirusului.

În cazul în care nu aveți o sticlă cu apă de gură aveți posibilitatea să o preparați singuri.

Pentru a obține produsul mult dorit aveți nevoie de următoarele ingrediente:

– o lingură de bicarbonat de sodiu
– 1 ceașcă de apă rece
–  jumătate de linguriță de sare

–  o jumătate de apă oxigenată
– 1/2 de ceașcă de apă caldă.

Apă de gură naturală cu bicarbonat de sodiu
Apă de gură naturală cu bicarbonat de sodiu

Modul de preparare simplu și eficient

După ce ați reușit să adunați aceste ingrediente începeți prepararea apei de gură. Înmoaie periuța în apă caldă. Apoi combină bicarbonatul de sodiu cu sarea. Această soluție trebuie să ajungă pe periuță. Periați-vă bine dinții cu această soluție. Vreme de două minute spălați-vă dantura.

După ce ați efectuat această operațiune, clătiți-vă gura cu amestecul obținut din apa oxigenată și apa caldă. Timp de un minut clătiți și totul s-a rezolvat. Efectul asupra danturii este unul minunat. Veți observa rezultatele rapid, dinții dumneavoastră urmând să capete o culoare perfectă.

Ce se petrece de fapt dacă bei o jumătate de linguriță de bicarbonat cu apă

Apa de gură naturală cu bicarbonat de sodiu, care albește dinții și se prepară rapid și ușor e doar un produs care se poate obține cu ajutorul ingredientului minune.

Cercetătorii care se ocupă cu tratamente naturiste spun că infecţiile tractului urinar pot fi tratate cu uşurinţă cu ajutorul acestui produs ieftin.  Se pare că bicarbonatul este un ingredient alcalin care poate reduce semnificativ aciditatea urinei.

“Consumul amestecului de bicarbonat de sodiu cu apă poate ameliora senzaţia de arsură şi reduce nevoia permanentă de a urina”, spune doctorul Laurie Steelsmith, autorul cărţii „Natural choices for women’s health”.

Specialiștii au arătat că alcalinizarea urinei prin administrarea orală de bicarbonat de sodiu  aduce beneficii. Și asta la femeile cu infecţii urinare inferioare a produs efecte pozitive la nivelul simptomelor. De altfel, este foarte important să dozezi corect. Ai nevoie 1/2 linguriţă de bicarbonat de sodiu, la fiecare 2 ore, dizolvată în 200 ml de apă. Dacă nu ţii cont de aceste cantităţi, pot interveni complicaţii precum greaţă, dureri abdominale sau sângerări.

Urmăriți Impact.ro și pe