Anunțul uluitor făcut de Gică Hagi despre fiul lui. „I-a pus Dumnezeu mâna în cap!”. Pentru ce se pregătește Ianis

Marian Cărăvan 22.04.2020, 09:39
Anunțul uluitor făcut de Gică Hagi despre fiul lui. „I-a pus Dumnezeu mâna în cap!”. Pentru ce se pregătește Ianis

În așteptarea reluării competițiilor fotbalistice, Gică Hagi a făcut un anunț uluitor despre fiul său.

Anunțul uluitor făcut de Gică Hagi despre fiul lui. „I-a pus Dumnezeu mâna în cap!”

Ianis Hagi a avut un început bun de an la Glasgow Rangers, aparițiile sale în tricoul echipei scoțiene l-au impresionat pe managerul Steven Gerrard, au atras admirația fanilor, dar și interesul unor echipe de pe bătrânul continent. Ascensiunea sa a fost stopată momentan de criza sanitară, care a pus sportul pe „hold”, însă acesta nu pare a fi un impediment pentru internaționalul român de 21 de ani. Pentru Ianis e important ca el să rămână focusat pe fotbal chiar și în această perioadă de pauză. De aceeași părere este și tatăl său, Gică Hagi, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile.

Creatorul „fabricii de campioni” Viitorul, de unde a plecat și Ianis spre marea performanță, crede că fiul său e oricând pregătit să revină pe teren.

„Eu îl am pe Ianis în casă de o lună și de o lună se antrenează foarte bine și cred că mâine, dacă îl cheamă, ar putea juca foarte bine. Are și program de la club.

În iarnă i-a pus Dumnezeu mâna pe cap. El se simte extraordinar acolo, a făcut bine și acum așteaptă să vadă cum va reveni totul. El e liniștit.

I-am pus și o bicicletă în casă și trimite în timp real datele pregătirii lui fizice”, a declarat Gică Hagi la Digi Sport.

Cumpărat de Glasgow Rangers, dorit de Lazio

Ianis Hagi se pregătește în liniște acasă și află și el ce îl așteaptă pe viitor. Dorit insistent de Lazio, care vrea să își întinerească lotul, Ianis Hagi s-ar putea să rămână în continuare la Glasgow Rangers, formație pentru care a jucat 11 meciuri în acest an în toate competițiile, marcând 3 goluri și oferind două pase decisive.

Presa britanică anunță că Glasgow Rangers va activa în cele din urmă clauza de cumpărare fixată de Genk la 5 milioane de euro. Inițial, Glasgow Rangers făcuse un pas în spate, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă.

Conform Daily Mail, cei de la Glasgow Rangers îl vor cumpăra definitiv pe Ianis Hagi de la Genk, contra sumei de 5 milioane de euro. Astfel, scoțienii vor activa clauza exclusivă de transfer pe care o dețin în cazul lui Ianis Hagi și le vor lua fața celor de la Lazio sau chiar Real Madrid. Gruparea din capitala Italiei era dispusă să ofere chiar și 10 milioane de euro pentru a-și asigura serviciile fiului „Regelui”.

Urmăriți Impact.ro și pe