Anunțul surpriză făcut de Simona Gherghe, e vestea momentului în televiziune. Fanii sunt cei mai bucuroși

Stan Filon 19.05.2023, 10:21
Anunțul surpriză făcut de Simona Gherghe, e vestea momentului în televiziune. Fanii sunt cei mai bucuroși

Simona Gherghe a făcut anunțul așteptat de toți fanii emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1! Îndrăgita prezentatoare de televiziune a anunțat că începe castingul pentru cel de-al doilea sezon al celebrei emisiuni matrimoniale și a anunțat pe unde va trece caravana „Mireasa”.

Anunțul surpriză făcut de Simona Gherghe

Așadar vin vești bune pentru fanii emisiunii „Mireasa”. Chiar dacă primul sezon se apropie de final, iată că prezentatoarea emisiunii de la Antena 1 a venit cu un anunț mult așteptat. Emisiunea va continua, iar caravana „Mireasa” va merge în căutarea viitorilor concurenți care vor să își găsească jumătatea.

„Sunt foarte bucuroasă să vă anunţ că echipa noastră porneşte în aventură prin toată ţara în căutarea noilor noştri concurenţi, pe care îi aşteptăm cu braţele deschise în casa Mireasa. Invităm toate mamele hotărâte să îşi vadă băieţii aşezaţi la casele lor, toţi tinerii care îşi caută aleasa, precum şi fetele gata să spună marele „Da!” să se înscrie la casting!”, a declarat Simona Gherghe, potrivit Antena 1.

Anuntul surpriza facut de Simona Gherghe, e vestea momentului in televiziune. Fanii sunt cei mai bucurosi
Anuntul surpriza facut de Simona Gherghe, e vestea momentului in televiziune. Fanii sunt cei mai bucurosi

Emisiunea „Mireasa” continuă

Caravana reality show-ului matrimonial pornește într-o călătorie la nivel național pentru a descoperi noi și noi concurenți. Persoanele dornice să își găsească perechea perfectă și să pornească într-o aventură care le va schimba viața în casa miresei sunt invitate să participe la castingurile din 11 orașe din țară.

Evenimentele de casting vor avea loc în perioada 27 mai – 7 iunie în următoarele orașe: Craiova, Sibiu, Timișoara, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Baia Mare, Suceava, Iași, Brașov, Galați și Constanța.

Un scandal a izbucnit la începutul lunii mai, după ce pe Instagram au apărut acuzații grave la adresa emisiunii Mireasa și a concurenților. S-a scris că în casa „Mireasa” au fost comise acte de cruzime față de animale. Cea care a venit cu răspuns prompt a fost chiar Simona Gherghe, care a precizat că știrea este una falsă!

„Am primit multe mesaje în ultimele ore, referitoare la o știre falsă, care circulă pe câteva site-uri. Fac aici o precizare pentru toți iubitorii de animale. Echipa „Mireasa”, cât și concurenții emisiunii, hrănesc și cresc, în platoul și curtea unde se filmează „Mireasa”, o mulțime de suflete, căței și pisici. Lucru pe care oricine îl poate vedea, dacă se uită măcar la un episod „Mireasa”, a transmis Simona Gherghe pe InstaStory.

„Pisica Mitzi este emblema emisiunii. Cățeii care sunt la studiourile Buftea primesc zilnic mâncare, mulți au fost sterilizați, mulți au fost adoptați, așa cum ne-ar plăcea să se întâmple cu toți. Nu s-a pus niciodată problema eutanasierii lor. Niciodată! (…) Din păcate, există niște oameni care rostogolesc informații false în spațiul public. Orice organizație care iubește / adoptă animale poate veni la noi să vadă acest lucru. Și chiar îi invităm public să ne ajute să găsim familii dornice să aibă grijă de cățeii care sunt la Studiourile Buftea”, a adăugat ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...