EXCLUSIV

Anunțul surpriză făcut de Mihai Trăistariu după Eurovision 2023. Artistul a prins curaj în sfârșit: „Pot plăti și 10.000 euro” EXCLUSIV

Badea Violeta, Simona Ecovoiu 14.05.2023, 12:29

Eurovision 2023 a fost câștigat de Loreen din Suedia pentru a doua oară, urmată de Finlanda și Israel. În schimb, Republica Moldova s-a clasat pe locul 18. Recent, Impact.ro a stat de vorbă cu Mihai Trăistariu despre finala Eurovision 2023, care ne-a oferit detalii în exclusivitate. Iată ce a spus artistul!

Mihai Trăistariu, declarații exclusive după finala Eurovision 2023

Sâmbătă, 13 mai, a avut loc finala Eurovision 2023. Concursul muzical a avut loc în Marea Britanie, Liverpool. Asta pentru că Ucraina, câștigătoarea de anul trecut, nu a putut organiza show-ul din cauza războiului început de Rusia pe 24 februarie 2022.

La final, câștigătoare a ieșit Suedia, grație lui Loreen. Artista a interpretat impecabil piesa „Tattoo” și a reușit să câștige simpatia publicului, obținând 583 de puncte. Iată ce a declarat Mihai Trăistariu despre câștigatoarea Loreen.

„Eu am pronosticat-o încă de la început pe Loreen, de când a fost aleasă de Suedia acum două luni. Deci, ce am simțit eu s-a adeverit. Și mă bucur enorm. Chiar am urmărit jurizarea, juriul a ridicat-o foarte mult.

Locul 2, Finlanda, a fost un tip măscărici, cu o piesă comercială. Foarte mulți îl preferau pe el, dar nu avea voce deloc, iar eu nu înghit astfel de lucruri. Atunci m-am bucurat că a câștigat Loreen.”, ne-a declarat artistul.

De ce refuză Mihai Trăistariu să înfieze un copil. Vrea să aibă un moștenitor printr-o metodă momentan ilegală: „Am aflat că s-ar face în secret”. EXCLUSIV
Mihai Traistariu

Impact.ro: Poate că îți dă curaj să participi, din nou, anul viitor la Eurovision. Uite, se poate câștiga chiar de mai multe ori.

Mihai Trăistariu: Da, asta îmi dă curaj să particip, căci Loreen este al doilea concurent din toate timpurile care a câștigat de două ori. Johnny Logan a câștigat de trei ori, iar Loreen, de două. Deci, eu îmi doresc să reprezint țara, să câștig, să fiu trimis acolo și să revin în glorie.

Citește și Surpriză pe scena Eurovision 2023. Kate Middleton, ipostază de milioane. Ne-a cucerit pe toți!

Impact.ro: Câți bani ai da unui compozitor bun ca să îți facă o piesă de top?

Mihai Trăistariu: Aș da cât e nevoie. Partea bună este că eu sunt un norocos și nu mi-am plătit în viața mea o melodie. Nu-mi amintesc să fi dat bani cuiva, pentru că am avut norocul să mă lansez cu trupa Valahia și atunci făceam piesele împreună cu Costi Ioniță și Dorin Topală.

După ce m-am desprins de trupă, eram deja vedetă și mă căutau compozitorii să-mi dea piese. Eu și în ziua de zi am piese primite gratuit. Nu înseamă că e rău sau bine, pentru că, uneori, piesele nu sunt cele mai cele, dar am învățat să triez în ultimii ani și nu mai iau chiar orice piesă. În general, nu am plătit nimic, dar dacă merită, vreau să o fac. Dacă merită și simt că e o piesă câștigătoare, sigur că o să scot bani din buzunar. Oricât e nevoie, chiar și 10.000 de euro.

Artistul laudă Italia

Impact.ro: Românii au acordat 12 puncte și solistului italian. Ce părere ai despre prestația sa?

Mihai Trăistariu: Italianul a fost foarte bun. O piesă foarte sensibilă. El a transmis foarte mult, a meritat cele 12 puncte ale românilor.

Citește și Cine este Loreen, câștigătoarea Eurovision 2023. Artista suedeză a intrat în istoria concursului!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...