Anunțul lui Cristian Popescu Piedone despre candidatura la Primăria Capitalei. „Va câștiga detașat”

Raluca Juncu 07.07.2020, 14:58
Anunțul lui Cristian Popescu Piedone despre candidatura la Primăria Capitalei. „Va câștiga detașat”

Pe fondul lipsei de sprijin politic din partea lui Robert Negoiță, Gabriela Firea câștigă suport pe alte părți, pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. O grupare politică din România anunță un sprijin neîntrerupt pentru actualul edil.

Gabriela Firea, sprijin de la PPU

Cristian Popescu Piedone anunță că o va sprijini pe Gabriela Firea în candidatura pentru câștigarea unui nou mandat la Primăria Municipiului București. Piedone susține cu tărie că actualul edil va primi suport neîntrerupt din partea Partidului Puterii Umaniste (PPU), grupare fondată de Dan Voiculescu.

„PPU (social-liberal) o va susține pe doamna Gabriela Firea, fără niciun echivoc! Nu ne interesează câte alianțe se vor face sau se vor desface. Suntem de părere că Gabriela Firea va câștiga detașat. De ce? Pentru că a dovedit că merită și că poate. Așadar, noi îi urăm succes în viitorul mandat pe care, mai mult ca sigur că-l va bifa! …În țară, ne batem cu șanse reale la câteva municipii care vor dovedi faptul că umanismul va învinge, cu onoare, demnitate și curaj!” a spus Cristian Popescu Piedone.

„Pentru voi în slujba voastră” 

Fostul primar al Sectorului 4 a anunțat, la începutul lunii trecute că va candida din nou la alegerile locale, dar de această dată la Primăria Sectorului 5.

„Pare ireal, așa-i, dar chiar dacă am ajuns la jumătatea anului 2020, la noi, aici în Sectorul 5, sunt 31 de străzi de pământ, ca în cătunele ascunse din vremea străbunicilor. După treizeci de ani, trebuie să trăim în Sectorul 5 ca la oraș”, a transmis Cristian Popescu Piedone, potrivit Digi24.

Sub deviza „Pentru voi în slujba voastră”, fostul edil al sectorului 4 susține că vrea „să mute Sectorul 5 în București, acolo unde îi este locul”.

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat în primă instanță la 8 ani și 6 luni de închisoare în dosarul Colectiv. Decizia nu este definitivă și a fost atacată la Curtea de Apel București.

Sursa foto: Inquam Photos

Urmăriți Impact.ro și pe