Anunțul făcut de Romică Țociu despre Cornel Palade. Decizia luată de cei doi artiști (exclusiv)

Nicu Stan 29.12.2021, 22:21
Anunțul făcut de Romică Țociu despre Cornel Palade. Decizia luată de cei doi artiști (exclusiv)

Anunțul făcut de Romică Țociu despre Cornel Palade. Ce decizie au luat cei doi îndrăgiți actori. Romică Țociu, 59 de ani, se pregătește pentru un Revelion ceva mai activ decât cel din 2020, care a avut un aspect exclusiv casnic pentru cei mai mulți dintre noi, din cauza pandemiei. De data aceasta, Romică Țociu și Cornel Palade vor susține câteva momente umoristice în restaurante din București sau din apropierea acestuia.

Romică Țociu, mulțumit că are activitate de Revelion. „E un pas înainte față de ce a fost acum un an”

Romică Țociu are planuri pentru Revelionul care bate la ușă, în contextul în care cel de anul trecut a fost unul plin de restricții impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus. Romică Țociu și Cornel Palade constituie unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de comedie.

Îndrăgitul actor Romică Țociu a spus de unde se mai inspiră astăzi pentru a-și crea noi cuplete de succes pentru public.

Romica Tociu si Cornel Palade muncesc de acest Revelion
Romica Tociu si Cornel Palade muncesc de acest Revelion

De unde se inspiră cei doi artiști pentru cupletele lor

„Politica și politiceni ca Diana Șoșoacă sau Florin Cîțu sunt marfă de primă mână! COVID-ul e mult prea sensibil pentru așa ceva!”, desconspiră Romică Țociu sursele sale din aceste zile, potrivit playtech.ro.

Cei doi artiști au reluat astfel seria spectacolelor comune, care i-au impus atenției și simpatiei marelui public de foarte mulți ani.

Reprezentații pentru un număr limitat de persoane

„Anul acesta de Revelion ne încălzim un pic. Adică avem ceva apariții în fața unui număr restrâns de persoane, fiindcă astea sunt regulile, le știm cu toții!

Dar măcar e un pas înainte față de ce a fost acum un an, când am făcut glume fiecare la el acasă, nu doar eu și cu Cornel, căci de sărbătorit împreună nici nu s-a pus problema”, a mai spus Romică Țociu.

Romică Țociu și Cornel Palade au fost în Europa

Romică Țociu a mai spus că au mers în această toamnă în mijlocul unor comunitătți de români din diverse locuri din Europa, reluând astfel o mai veche tradiție a lor.

„În toamnă am dat o fugă prin vestul Europei, jucând pentru românii care ne-au chemat în diverse locuri. Asta după ce ne făcusem iar mâna pe litoral, în fiecare weekend al sezonului. Iar de Crăciun am fost la Londra.

Celebrul cuplu, primit bine după restricțiile din pandemie

Am jucat în trei zile consecutive la restaurantul Crama românească pentru mai bine de 700 de români. Domnule, mi-au dat lacrimile de bucurie la reîntâlnire! Să-i fi văzut cum erau îmbrăcați, ca pentru Revelion, cum ne-au așteptat, cum s-au manifestat! A fost o bucurie de nedescris!”, a mai dezvăluit Romică Țociu.

Urmăriți Impact.ro și pe