Anunțul făcut de Misha la 5 ani de la divorțul de Connect-R: ”Nu te ține un act”

Stan Filon 22.05.2023, 23:55

Au trecut deja 5 ani de când Misha și Connect-R s-au despărțit. Cei doi au rămas în relații bune, de dragul Mayei, fetița pe care o au împreună. Artista a recunoscut recent că nu își mai dorește un copil și a vorbit și despre situația ei sentimentală!

Anunțul făcut de Misha la 5 ani de divorțul de Connect-R

Misha nu mai are nevoie de nicio prezentare. Se află în atenția publicului de ani de zile, iar piesele ei încă mai sunt difuzate la radio. În plus, relația și divorțul de Connect-R au făcut-o și mai populară. Pe lângă toate acestea, Misha este, totuși, una dintre cele mai frumoase femei din România, așa că fanii o adoră.

Chiar dacă au trecut 5 ani de la divorțul de Connect-R, Misha a recunoscut cu mâna pe inimă că este singură. Nu știe exact dacă este fericită, însă recunoaște că este mult mai liniștită. Artista a acordat un interviu recent în care spune că nu are un iubit și nici nu își dorește.

Anuntul facut de Misha la 5 ani de divortul de Connect-R
Anuntul facut de Misha la 5 ani de divortul de Connect-R

„Vreau să mă bucur eu de mine”

„Nu știu dacă sunt fericită neapărat, nu pot să spun că neapărat sunt fericită, cred că sunt mai liniștită. Acesta ar fi un răspuns sincer. Nu mi-am găsit jumătatea, nu sunt în nicio relație, nici nu-mi doresc în momentul de față. Îmi doresc foarte mult să mă axez pe carieră, deci nu mă gândesc să îmi fac vreo relație, sunt super bine așa cum sunt cu mine și sincer nu simt în momentul acesta să întâlnesc pe cineva. Vreau să mă bucur eu de mine în primul rând, să-mi ofer timp, să pot să mă bucur de micile plăceri eu cu mine și să nu trebuiască să dau explicații nimănui, sunt ok așa.

Îmi place foarte mult să petrec timp cu mine: să merg la un spa, să stau în casă, să mă relaxez, să fac o meditație, să ies cu prietenele, să mergem la un concert. Atunci când ești într-o relație, cumva trebuie să împarți timpul tău și cu celălalt și să acorzi timp acelei relații, eu nici nu aș avea timpul necesar în momentul acesta pentru așa ceva și, sincer, nici nu-mi doresc. Dar în momentul de față pot să spun că sunt liniștită”, a declarat Misha pentru viva.ro. 

„Nu simt nevoia să mai fac lucrul acesta”

Se pare că mariajul cu Connetct-R i-a fost suficient frumoasei cântărețe, deoarece nici prin cap nu-i mai trece să se căsătorească, chiar dacă și-ar găsi sufletul pereche! În plus, recunoaște că „nu te ține un act”.

„Nu, chiar nu am niciun gând de genul acesta, nu cred că îmi doresc să mă mai recăsătoresc. Am făcut-o, am bifat-o și pe asta și nu simt nevoia să mai fac lucrul acesta, nu aș avea de ce. Consider că dacă e să întâlnești persoana potrivită nu te ține un act, nu înseamnă mare lucru și atunci nu cred, nu simt nevoia să fac acest pas încă o dată.

Nici despre copii nu vrea să mai audă, mai ales că nici Maya nu vrea să aibă un frățior și nici măcar o surioară. Artista a spus că fiica ei începea să plângă atunci când era întrebată dacă vrea să aibă un frățior.

„Din fericire, Maya nu-și dorește, nu are niciun fel de doleanță din punctul acesta de vedere, ba chiar mai mult, înainte, când o întrebam eu sau taică-su făcea foarte urât, chiar începea să plângă, nu își dorește nici frățior și nici surioară. Eu nici atât, sunt super ok așa cum sunt în momentul de față și, sincer, îmi doresc foarte mult să mă axez pe carieră în perioada asta”, a mai declarat vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...