Anunțul făcut de Cleopatra Stratan și Edward Sanda după ce s-a aflat că merg la America Express. „Până la capătul lumii”

Ana-Maria Tudor 19.05.2023, 12:23
Anunțul făcut de Cleopatra Stratan și Edward Sanda după ce s-a aflat că merg la America Express. „Până la capătul lumii”

 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda strălucesc de fericire, deoarece își văd în sfârșit îndeplinită dorința de a participa în emisiunea „America Express Pe Drumul Soarelui”. Anunțul a venit direct de la artiști, care și-au împărtășit entuziasmul pe conturile lor personale de socializare. Anticipația crește pe măsură ce fanii așteaptă cu nerăbdare călătoria lor în noul sezon palpitant de pe Antena 1.

Cântărețul a făcut anunțul

Ce spune Pavel Stratan despre relația de iubire a fiicei sale. Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează cel mai nou cuplu din showbiz

Edward Sanda a surprins pe toată lumea pe rețelele sociale, împărtășind o fotografie alături de soția sa Cleopatra Stratan. Artistul a făcut un anunț pentru fanii săi și a dezvăluit cu bucurie că el și Cleopatra vor participa în competiția „America Express”. De asemenea, cântărețul și-a rugat fanii să îi susțină și să le ofere încurajări în această aventură care va fi difuzată pe Antena 1. După mult timp de așteptare, visul lor se împlinește în sfârșit și cei doi soți sunt nerăbdători să își demonstreze abilitățile și să se bucure de această experiență extraordinară.

„☀️ Cu tine aș merge până la capătul pământului, dar de data asta mergem oficial în @americaexpressromania pe drumul soarelui! Să ne țineți pumniiiiiiii! 🔥♥️🙏🏼”, a scris cântărețul pe Instagram.

Reacție acidă la adresa maneliștilor

Acum câteva luni, Edward Sanda a transmis un mesaj plin de critici pentru maneliști. În acel moment, artistul a exprimat că tendințele muzicale din România își revin încetul cu încetul, iar manelele sunt în declin în favoarea muzicii pop. El a subliniat că urechea oamenilor se plictisește de repetiția constantă a manelelor.

„Uşor uşor își revine trending-ul românesc! Au început să dispară maneluțele și să reapară muzică pop? „Ce rău îmi pare!” Cât credeați că ține?! Urechea se mai și plictisește! P.S: Ce e mult, strică!”, a scris cântărețul pe InstaStory atunci.

Ce concurenți vor mai participa

Doar câteva zile îi mai despart pe participanți de începutul aventurii oferită de America Express Pe Drumul Soarelui, iar nouă perechi de vedete sunt gata să se îmbarce într-o experiență extraordinară. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul său, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene de la Observatorul de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, precum și Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au acceptat provocarea celui mai dur reality show din România, ce va fi difuzat la Antena 1.

 

 

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe