Cine sunt concurenții America Express 2024. Echipele s-au format deja

Stan Filon 18.05.2023, 15:46
Cine sunt concurenții America Express 2024. Echipele s-au format deja

S-a aflat cine sunt concurenții de la America Express 2024! Emisiunea fenomen de la Antena 1 este așteptată cu sufletul la gură de atâția și-atâția fani. Producătorii spun că telespectatorii vor avea ce să vadă, mai ales că echipele concurente sunt numai una și una.

Cine sunt concurenții America Express 2024

Așadar, s-a aflat cine sunt concurenții care vor participa la America Express 2024. Se pare că contractele au fost deja semnate! Printre perechile de vedete care vor lua calea Americii se numără și Cleopatra Stratan împreună cu Edward Sanda, dar și Giulia Anghelescu cu soțul ei, Vlad Huidu.

Un alt nume mare revine în celebra emisiune! Vorbim despre Iulia Albu, care de data aceasta va participa ca concurentă, alături de iubitul său, Mihai Alexandru. Multe alte vedete au acceptat să plece în călătoria dură din America Express, unde vor ieși cu totul din zona lor de confort.

Cine sunt concurentii America Express 2024
Cine sunt concurentii America Express 2024

Iulia Albu revine la America Express, ca concurentă

Mai exact, cele trei cupluri amintite mai sus se vor alătura altor șase, iar împreună vor lupta pentru marele premiu de 30 de mii de euro. Printre vedetele care ar putea merge pe Drumul Aurului în 2024 se regăsesc Alexia Eram alături de fratele ei Aris, potrivit tvmania.ro. Totodată, au apărut zvonuri legate de faptul că și Roxana Ciuhulescu va participa alături de soțul său.

De asemenea, printre concurenții noului sezon America Express se află Romică Țociu și fiul lui, Cătălin Țociu. Tot în  America Express vor mai merge Ionuț Rusu și George Tănase, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș, și jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov.

Cele nouă echipe care vor participa la America Express 2024

  • Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru)
  • Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram
  • Romică Țociu și fiul lui, Cătălin
  • Ionuț Rusu și George Tănase
  • Laura Giurcanu și Sânziana Negru
  • Actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș
  • jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov
  • Cleopatra Stratan și Edward Sanda
  • Giulia Anghelescu cu soțul ei, Vlad Huidu

Ediția din anul 2024 America Express se va filma tot în America de Sud, în zone periculoase, însă concurenții vor fi însoțiți de echipele de securitate, așa că sunt în afara pericolului. Mona Segal, producătoarea emisiunii, a dezvăluit, recent, în podcastul lui Mihai Morar, că noul sezon al show-ului America Express – ce urmează să fie filmat anul acesta și difuzat la televizor în 2024 – va fi filmat în sudul Columbiei, Ecuador și Argentina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...