Anunțul copleșitor al familiei Alexandrei Măceșanu, la 8 luni de la dispariția fetei. Ce se întâmplă cu ancheta Caracal

Madlen Moraru 23.03.2020, 16:58
Anunțul copleșitor al familiei Alexandrei Măceșanu, la 8 luni de la dispariția fetei. Ce se întâmplă cu ancheta Caracal

Cazul Caracal nu a ajuns la un verdict, nici la 8 luni de la dispariția adolescentelor. Familia Alexandrei Măceșanu a făcut un anunț prin intermediul apropiatului lor, Alexandru Cumpănașu. Bărbatul care s-a recomandat încă de vara trecută drept unchiul fetei de 15 ani a făcut mai multe precizări dureroase.

Anunțul copleșitor al familiei Alexandrei Măceșanu, la 8 luni de la dispariție

Alexandru Cumpănașu a transmis un mesaj prin intermediul contului său de Facebook. Unchiul Alexandrei Măceșanu, eleva pe care Gheorghe Dincă ar fi ucis-o în vara anului 2019, a susținut că ancheta nu înaintează absolut deloc. Din pricina epidemiei actuale, procesul va fi cu mult încetinit, iar astfel, familia fetei de 15 ani și-a expus durerea, în mediul virtual.

Anunțul copleșitor al familiei Alexandrei Măceșanu, la 8 luni de la dispariția fetei. Ce se întâmplă cu ancheta Caracal
Alexandru Cumpănașu a făcut un anunț legat de cazul Caracal

„M-au întrebat mai mulți prieteni în ultima vreme despre Alexandra și Luiza… Și de ce nu mai vorbim de ele. Vreau să vă spun atât: nu este zi în care să nu ne gândim la ele și familia mea evident, să ne întrebam unde sunt, ce se întâmplă și măcar care este adevărul în cazul Alexandrei‼ Au reușit cu COVID-19 să acopere până și întrebarile în acest caz. Unde să dezbatem? Și să dezbatem ce? Disperarea familiilor?Sau nepăsarea statului? Care post TV mai vrea asta acum? În vremurile acestea agenda publică este ocupată cu grijile fiecăruia pentru familia lui! Și nu este nimeni de condamnat pentru asta!”, a transmis Alexandru Cumpănașu, pe rețelele sociale.

„Iar despre Alexandra avem o pista de mai bine de o luna dar COVID a rezolvat-o: Politia Nationala din acel stat este ocupata ca si la noi cu urmarirea oamenilor‼Ce sa le reprosez⁉️Acolo se moare pe capete(…) Si va veni momentul sa navalim si peste interlopi din nou‼ Si peste cei vinovati pentru Alexandra si Luiza‼De data aceasta insa fara flori si urlete‼”, a mai completat acesta, adăugând că el și familia sa vor continua să caute adevărul în acest caz cutremurător.

Ce se întâmplă cu ancheta Caracal? Gheorghe Dincă, audiat prin videoconferință

În prezent, epidemia resimțită și la nivelul României a ajuns să afecteze și modul în care se desfășoară absolut toate activitățile. Inclusiv cele de ordin legal, pentru că și în cazul Caracal au fost luate măsuri speciale. Criza sanitară a schimbat procedura și în ceea ce-i privește pe Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu. Cei doi inculpați din cazul Caracal, tinichigiul auto și vecinul său, au fost audiați de către magistrați prin videoconferință.

Totodată, presupusul criminal și complicele său au rămas după gratii, în Penitenciarul Craiova și nu vor mai putea ieși pentru deplasări legate de caz, din pricina epidemiei actuale. Magistrații din Olt au ales să îi audieze prin videoconferință pe cei doi. Ștefan Risipițeanu le-a cerut acestora să îl trimită în arest la domiciliu, fie să îl pună sub control judiciar. Judecătorii Tribunalului Olt i-au respins cererea, potrivit Mediafax.

Urmăriți Impact.ro și pe