Anunț surpriză: Simona Halep se mărită! Când va avea loc evenimentul

bogdan 11.10.2019, 13:47
Anunț surpriză: Simona Halep se mărită! Când va avea loc evenimentul

Fanii sportivei Simona Halep au fost luați prin surprindere de un anunț total neașteptat! Simona Halep a fost cerută în căsătorie, iar sportiva a acceptat încântată propunerea, motiv pentru care ea și iubitul ei au demarat deja pregătirile pentru fericitul eveniment. Se anunță o nuntă ca-n povești, cu sute de invitați și un eveniment care va fi cu siguranță de neuitat!

Anunț surpriză: Simona Halep se mărită! Când va avea loc evenimentul

Simona Halep se mărită! Este anunțul surpriză, făcut de publicația Wowbiz, care scrie astfel că sportiva a acceptat propunerea în căsătorie, făcută de Toni Iuruc, la doar câteva luni de relație.

Sportiva și iubitul ei s-au apucat deja să stabilească primele detalii în ceea ce privește evenimentul care va fi, fără îndoială, unul de neuitat. Conform informațiilor apărute, căsătoria dintre cei doi va avea loc anul viitor.

”Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a spus un apropiat de-al familiei Simonei Halep, potrivit wowbiz.ro.

Simona Halep și Toni Iuruc se vor căsători anul viitor. Vestea care a luat pe toată lumea prin surprindere
Simona Halep și Toni Iuruc se vor căsători anul viitor

Simona Halep, nuntă cu sute de invitați

Nunta pe care o vor avea Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, nu va trece neobservată. La fericitul evenimentul sunt așteptați să ia parte sute de invitați.

”Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, arată sursa menționată mai sus.

Sportiva a declarat mereu că își dorește să se concentreze și pe planul personal, visând la propria familia. Iată că acest lucru este pe cale să se întâmple în viitorul apropiat.

„După ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitatea în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie împlinită după tenis”, spunea Simona Halep.