Ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu, după accidentul rutier în care a murit un tânăr. Decizie luată de autorități

Stefan Daniel 09.09.2019, 15:45
Ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu, după accidentul rutier în care a murit un tânăr. Decizie luată de autorități

Chiar dacă Mario Iorgulescu este în stare critică, polițiștii au luat deja măsuri în privința accidentului petrecut în acest weekend pe șoseaua Chitilei, în urma căruia a rezultat un decedat. Nu-ți imagina că poliția a făcut ceva fantastic. Poliția a acționat conform legii, dar o să vină și rândul lui Gino Iorgulescu să tragă toate pârghiile necesare ca să-l scape pe fiul său cu cea mai mică pedeapsă. Unchiul tânărului ucis a lansat deja câteva acuzații la adresa președintelui Federației Profesioniste de Fotbal, bazate pe antecedente. De altfel, în România, sportivii fac în așa fel și scapă basma curată.

Ce au decis polițiștii în privința lui Mario Iorgulescu

Ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu, după accidentul rutier în care a murit un tânăr. Decizie luată de autorități

Deocamdată, polițiștii au procedat conform legii. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare din culpă, așa cum se întâmplă în cazul accidentelor grave, din care rezultă victime. De asemenea, i-a fost suspendat și permisul de conducere. Poliția Capitalei a acționat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1.

Tot conform unor surse din poliție, accidentul s-ar fi produs din cauza nerespectării regimului legal de viteză și a pătrunderii pe contrasens. Din ce se știe până la această oră, fiul lui Gino Iorgulescu este vinovat pentru impactul violent dintre cele două mașini.

În ce stare se află Mario Iorgulescu, fiul președintelui Federației Profesioniste de Fotbal

Accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03:00 dimineața, pe șoseaua Chitilei. Conform unor surse din poliție, Mario Iorgulescu se îndrepta, la volanul unui Aston Martin, spre Centura Capitalei către Pod Constanţa, dar a pierdut controlul asupra mașinii (din cauza vitezei prea mari), a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani.

Inițial, s-a spus că Mario a supraviețuit, dar era în stare critică, fiind dus la spital „cu o contuzie abdominală şi toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgenţă azi-noapte, operaţia a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată”.

Azi, starea lui pare a fi la fel de incertă:

„Evoluția pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conștient, rămânând conectat la aparatele de ventilație mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depășit zona riscului vital și continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă”, potrivit unui comunicat de presă al managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean.

Urmăriți Impact.ro și pe