Anunț oficial de la Netflix. Foarte mulți utilizatori vor fi afectați

Ana Anitoiu 14.10.2020, 15:33
Anunț oficial de la Netflix. Foarte mulți utilizatori vor fi afectați

Netflix a făcut un anunț oficial. Foarte mulți utilizatori vor fi afectați, după ce una dintre practicile ce îi avantajau va fi anulată de companie.

Ce anunț a făcut Netflix

Reprezentanții platformei Netflix au anunțat că nu vor mai oferi o lună gratuită de abonament pentru utilizatorii din Statele Unite ale Americii.

”Abonamentele de testare gratuite nu mai sunt disponibile, dar vă puteți abona și puteți profita de tot ce are Netflix de oferit.

Aveți libertatea de a vă schimba planul și a renunța oricând vă hotărâți că Netflix nu e pentru dumneavoastră”, arată un comunicat emis de companie.

Anunț oficial de la Netflix. Foarte mulți utilizatori vor fi afectați
Anunț oficial de la Netflix. Foarte mulți utilizatori vor fi afectați

Măsura nu este una nouă. În ultimul timp, în alte țări, Netflix a anulat posibilitatea potențialilor utilizatori de a testa gratuit serviciul, în mai multe țări.

În România, testarea gratuită a serviciului Netflix nu este disponibilă. Compania informează noii utilizatori că nu se percep taxe de anulare și că au libertatea de a-și schimba abonamentul sau de a-l anula online oricând.

Ce încearcă Netflix, în următoarea perioadă

Reprezentanții platformei au mai transmis că vor să încerce noi metode de a atrage abonați. ”Studiem diferite promoții de marketing în Statele Unite pentru a atrage membri noi și pentru a le oferi o experiență Netflix grozavă”, a anunțat compania.

În Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Netflix oferă în acest moment utilizatorilor platformei a doua lună gratuit, până la abonare.

Totodată, recent, Netflix a hotărât să permită oricui să vadă anumite filme și seriale, fără să aibă nevoie de un abonament în prealabil.

În anul 2019, Netflix a avut 2,7 milioane de utilizatori noi, în toată lumea. Însă, compania și-a atins doar jumătate din obiectivul pe care l-a avut în acest sens.

Dincolo de strategiile privitoare la abonarea la Netflix, compania investește în continuare și în producții proprii, cu care speră să atragă noi utilizatori.

Vezi și: O moldoveancă a defilat goală prin Paris în serialul toamnei de pe Netflix. ”Fetelor, luați-vă o diplomă, să nu ajungeți ca mine”

Una dintre aceste producții este un serial despre „Conan Barbarul”, eroul inventat de romancierul american Robert E. Howard, în anii 1930.

În plus, Netflix a stabilit prevede pentru lunile următoare adaptări ale romanelor lui Roald Dahl şi „Cronicile din Narnia”, după acorduri privitoare la drepturile de autor.

O altă producție anunțată de Netflix este noul sezon al serialului ”The Crown”, despre domnia reginei Elizabeth II a Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord şi lupta ei între identitatea privată şi cea publică, de monarh.

Cel de-al patrulea sezon va avea premiera pe 15 noiembrie. Acțiune din noul sezon este plasată la sfârșitul anilor 1970, când regina Elizabeth II, interpretată de Olivia Colman, şi familia regală sunt preocupate cu asigurarea liniei succesiunii la tron. Ei încearcă să găsească o soție potrivită pentru prinţul Charles, interpretat de Josh O’Connor.

Rolul prim-ministrului Margaret Thatcher este interpretat de Gillian Anderson, iar Emma Corrin o interpretează pe prinţesa Diana.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...