Antrenorul lui Ianis Hagi, laude pentru un alt român. ”A fost minunat, ne-au șocat”

Nicu Stan 12.03.2021, 08:35
Antrenorul lui Ianis Hagi, laude pentru un alt român. ”A fost minunat, ne-au șocat”

Antrenorul lui Ianis Hagi, laude pentru un alt român. Steven Gerrard l-a lăudat și pe fiul lui Gheorghe Hagi, dar s-a arătat încântat și de un alt jucător român. Despre cine este vorba, citiți în articolul de mai jos.

Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers, șocat de jocul unui alt fotbalist român. ”Ne-au șocat la început. Au reușit să marcheze un gol minunat”

Antrenorul lui Ianis Hagi, Steven Gerrard, a adus laude pentru un alt jucător român, însă nu a uitat nici de fiul lui Gheorghe Hagi.

Nicolae Stanciu, Slavia Praga, a reușit un super-gol în Europa League împotriva echipei lui Ianis Hagi, în confruntarea încheiată cu scorul de 1-1, iar Steven Gerrard a fost chiar șocat de golul fostului jucător de la FCSB, precum și de modul în care a tratat duelul cu Rangers din prima manșă a optimilor de finală.

Nicolae Stanciu, Slavia Praga, l-a impresionat pe Steven Gerrard cu golul sau
Nicolae Stanciu, Slavia Praga, l-a impresionat pe Steven Gerrard cu golul sau

Nicolae Stanciu, Slavia Praga, lăudat de toată lumea pentru golul formidabil

Lăudat și de britanici după șutul extraordinar prin care a marcat în poarta lui Rangers, Nicolae Stanciu a fost lăudat de Steven Gerrard, care nu l-a uitat însă nici pe Ianis Hagi, care a pasat decisiv la golul campioanei Scoției.

Steven Gerrard, antrenorul lui Glasgow Rangers, a ajuns la concluzia că rezultatul este până la urmă unul echitabil și crede că știe cum se poate califica Rangers în sferturi, după ce în turul precedent din Europa League a trecut cu o dublă victorie de clubul belgian Antwerp.

Steven Gerrard, mulțumit de remiza din deplasare cu Slavia Praga

Cred că remiza e rezultatul corect. Am întâlnit o echipă puternică, care joacă cu o mare intensitate. Ne-au șocat la început. Au reușit să marcheze un gol minunat, dar, după ce am intrat în meci, am reușit cel puțin să fim la nivelul lor.

E foarte important că am reușit să marcăm în deplasare. Uneori dorești să simți adversarul și nivelul său, dar astăzi cred că suntem vinovați că i-am așteptat. Am găsit și vulnerabilități în jocul lor, de care sper să profităm la retur”, a declarat Steven Gerrard, conform publicației The Scottish Sun.

Antrenorul Rangers l-a lăudat și pe Iani Hagi

Tehnicianul Steven Gerrard, care a luat deja titlul cu Glasgow Rangers în Scoția, l-a lăudat și pe Ianis Hagi. Astfel, fosta legendă a lui Liverpool a apreciat spiritul și voința dovedite de internaționalul român la faza golului care a adus egalarea în confruntarea cu Slavia Praga.

Ianis a procedat fantastic și cred că am meritat rezultatul după cele 90 de minute”, a spus antrenorul lui Rangers, Steven Gerrard.

Urmăriți Impact.ro și pe