Ce îi pregătește Steven Gerrard lui Ianis Hagi, după ce l-a umilit în derby-ul Scoției

Marian Cărăvan 22.10.2020, 11:04
Ce îi pregătește Steven Gerrard lui Ianis Hagi, după ce l-a umilit în derby-ul Scoției

După evoluțiile șterse de la echipa națională, Ianis Hagi a revenit a revenit la echipa sa de club, însă managerul Steven Gerrard l-a ținut pe bancă tot meciul cu Celtic. Derby-ul Scoției s-a disputat fără internaționalul român pe teren. Azi, Rangers debutează în grupele Europa League, iar Ianis Hagi așteaptă decizia antrenorului său.

Soarta lui Ianis Hagi, după ce Steven Gerrard l-a ținut pe bancă în derby-ul Celtic – Rangers

Ianis Hagi, care astăzi împlinește 22 de ani, a revenit la Rangers după „săptămâna neagră” a echipei naționale, cu trei înfrângeri consecutive. A fost ținut însă pe bancă de managerul Steven Gerrard exact la meciul la care toți jucătorii visează să fie pe teren. Clasicul Scoției, între Celtic și Rangers, s-a disputat fără Ianis Hagi pe teren. Se schimbă oare situația în această seară, la debutul lui Rangers în grupele Europa League? Sunt semne că Ianis va fi trimis în teren de antrenorul Steven Gerrard. Ianis Hagi a participat la conferința de presă premergătoare meciului de Europa League, cu Standard Liege, ceea ce, de obicei, înseamnă că are șanse să fie titular.

Internaționalul român a vorbit despre obiectivele sale la Rangers, iar calificarea în grupele Europa League era unul dintre ele.

„A fost unul dintre obiectivele noastre calificarea în Europa League. Sper să reușesc evoluții mai bune decât anul trecut. Consider că întreaga noastră echipă a progresat față de anul trecut, ne-am maturizat la nivel european.

Nu este simplu să fii nevoit să treci de atâtea tururi preliminare, dar încrederea noastră a crescut pe zi ce trece. Sper să reușim un parcurs lung în acest sezon european, mai lung decât anul trecut, iar primul pas care trebuie făcut este să trecem de grupe”, a declarat Ianis Hagi, potrivit Glasgow Times.

Meciul Standard Liege – Glasgow Rangers va fi în această seară, de la ora 19:55.

Ianis Hagi, la antrenament, înaintea meciului cu Standard Liege Foto: Glasgow Rangers
Ianis Hagi, la antrenament, înaintea meciului cu Standard Liege Foto: Glasgow Rangers

Ianis Hagi așteaptă o nouă șansă pentru derby-ul Scoției

Ianis Hagi nu a prins nici măcar un minut în derby-ul Celtic – Rangers, din campionatul Scoției. Steven Gerrard nu l-a văzut pe mijlocașul român drept o soluție pentru acest meci, câștigat de Rangers cu 2-0. Lider cu echipa sa în Scoția, Ianis Hagi așteaptă însă o nouă șansă pentru a juca în „Old Firm” și spune că e conștient că trebuie să muncească mai mult.

„Sunt sigur că șansa mea va veni, a fost doar primul derby al sezonului. Aștept să joc într-un astfel de meci, sper că se va întâmpla la următorul.

Eu mă simt foarte bine la Rangers, sunt abia la început. Încă lucrez la legăturile cu coechipierii, la relațiile de joc, dar aceste lucruri se îmbunătățesc cu meci ce trece”, a mai spus Ianis Hagi.

Până la noi meciuri în campionat, Ianis Hagi e concentrat acum pe întrecerea din Europa League. Sunt șanse să-l vedem în primul „11” al lui Rangers în această seară, în meciul de la Liege, de la ora 19:55. Din Grupa D a Europa League mai fac parte Benfica și Lech Poznan.

Urmăriți Impact.ro și pe