Antonia și Alex Velea sunt de șapte ani împreună, dar nu s-au căsătorit: acum, artista a vorbit despre nuntă

Mirabela Năstase 08.03.2020, 16:40
Antonia și Alex Velea sunt de șapte ani împreună, dar nu s-au căsătorit: acum, artista a vorbit despre nuntă

Când toțo credeau că Antonia și Alex Velea nu se căsătoresc din cauza faptului că artista nu a reușit nici acum să încheie divorțul de fostul soț, Vincenzo Castellano, a reieșit la iveală un alt fapt. Frumoasa brunetă a povestit de ce nu se mărită, de fapt, cu tatăl băieților săi.

Antonia și Alex Velea sunt de șapte ani împreună, dar nu s-au căsătorit

De mai bine de șapte ani, Antonia și Alex Velea fac unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Din rodul iubirii lor s-au născut doi băieți, Achim și Dominic. Întrebată fiind de ce nu se căsătorește cu Alex Velea și când au de gând să facă pasul cel mare, Antonia a răspuns că… nu a fost cerută încă. Așadar, s-ar putea spune că o eventuală căsătorie se lasă așteptată și din cauza lui Alex Velea. Artista a vorbit, de asemenea și despre rochia de mireasa:

”Nunta perfectă este atunci când ești alături de jumătatea ta, persoana pe care o iubești necondiționat, de oa­menii dragi ție și te simți bine.”, a precizat cântăreața pentru revista Viva.

Mai mult decât atât, tot într-un interviu, Antonia a vorbit și despre secretul fericirii în cuplu, și anume: chimia. Artista a mărturisit că între ea și partenerul ei există o chimie evidentă chiar și în fotografiile de pe Internet.

”Ne facem timp pentru noi doi”

”Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie extraordinară.”, a precizat Antonia.

Fără doar și poate, Antonia este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, astfel că ai spune că e chiar ușor să mențină flacăra pasiunii între ea și Velea. Ei bine, artista a menționat că și ea face eforturi mari pentru a se menține în formă și să mențină, totodată, o relație sănătoasă.

”Sunt eu însămi, îi ofer timp, atenție, îi fac surprize. Am grijă de mine și mă mențin în formă și fresh (păr, față, un­ghii, sală) și mă îmbrac sexy când e cazul. În plus, îmi pla­ce să îi fac surprize din când în când.”, a mai spus Antonia pentru Viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe