Antena scoate o altă emisiune din grila TV. Telespectatorii nu mai înţeleg nimic! La ce vedete a renunţat postul

Ana Anitoiu 05.01.2022, 21:30
Antena scoate o altă emisiune din grila TV. Telespectatorii nu mai înţeleg nimic! La ce vedete a renunţat postul

Antena scoate o altă emisiune din grila TV. Telespectatorii nu mai înţeleg nimic. Trustul Intact a renunțat la câteva vedete, care au explicat motivul încheierii colaborării și au precizat că au muncit foarte mult și au obținut audiențe mari. Schimbarea vine la scurt timp după ce a fost anunțat că emisiunea „Acces Direct” va fi împărțită între Antena 1 și Antena Stars.

Ce emisiune scoate Antena din grila TV

Recent, Mirela Vaida a confirmat că emisiunea pe care o prezintă, „Acces Direct”, va putea fi văzută timp de o oră, de la 16:00, pe Antena 1, după care, de la ora 17:00, va continua pe Antena Stars, începând din 10 ianuarie. În urma acestui anunț, Brigitte Pastramă a spus că a încheiat colaborarea pe care o avea cu cea din urmă televiziune pentru un reality show despre familia ei.

„Noi am avut un contract valabil până la sfârșitul anului. Din mai multe motive nu am mai dorit să-l prelungim. Inițial, a fost un contract de probă pentru anul 2020, iar, pentru că audiența a fost foarte mare, am semnat un contract pe un an întreg. Dar, din mai multe motive, eu am specificat de-a lungul acestei perioade că nu doresc să prelungesc acest contract.

Contractul a fost respectat până la capăt, așa cum a fost semnat, cu toate clauzele stipulate, dar noi nu ne-am mai dorit să mai continuăm. Nu am fost scoși din grilă!”, a spus Brigitte Pastramă pentru cancan.ro.

Antena scoate o alta emisiune din grila TV
Briggite si Florin Pastrama

Motivul pentru care emisiunea va fi scoasă de Antena din grila TV

Brigitte Pastramă a adăugat că a fost destul de obositor să filmele acea emisiune pentru Antena. În plus, cei mai mulți bani din cei pe care i-a plătit trustul Intact pentru această colaborare nu au ajuns în conturile ei, ci la un birou de executori judecătorești.

„Se filma la mine acasă, la business-urile mele. Pe lângă asta, și din punct de vedere material, din cauza problemelor pe care le are Florin, banii pe care-i primea el erau luați de un birou de executori judecătorești și rămâneau foarte puțini bani. Dar am muncit foarte mult, nu e vina lor, pentru că ei plăteau, dar banii nu ajungeau la sursă și atunci am căzut de acord cu trustul să continuăm cât este contractul și atât”, a spus Brigitte Pastramă.

Pe de altă parte, Antena introduce o altă emisiune în grila TV. De data aceasta, un reality show îi va prezenta pe Amalia Bellantoni, fost concurent la „Chefi la cuțite”, pe soțul ei, un chef din Sicilia, și pe cei doi fii ai lor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...