FOTO EXCLUSIV

Cu cine se „consolează” Anna Lesko după despărțirea de tatăl copilului. Stă în aceeași casă cu artista. FOTO EXCLUSIV

Ioana Bucur 23.05.2022, 12:42

Talentată, frumoasă, parcă emană feminitate din toți porii. Anna Lesko cu siguranță nu a dus niciodată lipsă de atenție din partea bărbaților, însă a reușit să își țină viața amoroasă departe de primele pagini ale publicațiilor mondene. După despărțirea de DJ Vinny, tatăl copilului ei, artista nu a mai vorbit despre nicio relație. Echipa de paparazzi a redacției Impact.ro a surprins-o pe cântăreață în compania unei persoane cu care ar împărți aceeași casă. Imagini obținute în exclusivitate.

Anna Lesko, surprinsă de echipa de paparazzi Impact.ro

Timp de opt ani, Anna Lesko a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu partenerul său de scenă, DJ Vinnie, pe numele lui, Adrian Neniță. Din iubirea lor a venit pe lume un copil, pe care artista îl crește singură de aproape doi, de când ea și fostul iubit au decis să pornească pe drumuri separate. La acea vreme, s-a zvonit că motivul despărțirii ar fi fost infidelitatea, însă cântăreața a mărturisit că, de fapt, lucrurile nu mai mergeau între ei de ceva vreme și că relația se consumase, pur și simplu.

„El nu a fost pregătit, problema am semnalat-o eu. Eram pe jumătate de măsură. Mie îmi place să fiu WOW, să am parte de pasiune în dragoste. Noi am împărţit scena împreună, casa împreună, eram non-stop împreună. Nu a mai mers. Am avut o poveste de dragoste frumoasă, dar s-a dus.“, a dezvăluit cântăreața, la scurt timp după despărțire.

Au trecut aproape doi ani de atunci. În tot acest timp, Anna Lesko nu a vorbit despre nicio relație nouă și nici nu a fost surprinsă de presă în compania unui alt bărbat. Creșterea unui copil nu este o responsabilitate ușoară, mai ales pentru un părinte singur, și se pare că artista și-a găsit un ajutor de nădejde.

Echipa de paparazzi a redacției Impact.ro a surprins-o pe Anna Lesko la ieșirea dintr-un complex comercial din zona Băneasa. Îmbrăcată într-o salopetă colorată, accesorizată cu o geantă albastră, artista părea relaxată și zâmbitoare. Nu era singură, ci alături de o femeie, o prietenă apropiată care, potrivit fotoreporterilor, ar locui chiar în casa artistei.

Cu cine se „consolează” Anna Lesko după despărțirea de tatăl copilului. Stă în aceeași casă cu artista. FOTO EXCLUSIV

Imaginile, obținute în exclusivitate, pot fi văzute în galeria foto de mai sus.

Ce spune artista despre tatăl copilului ei

Într-un interviu acordat publicației VIVA!, Anna Lesko a recunoscut că nu mai ține legătura cu fostul partener decât pe subiecte care îl privesc pe fiul lor, Adam.

„Eu cu tatăl lui Adam ținem legătura strict în privința copilului. Cam atât, în rest nu ținem legătura. Tatăl lui este foarte implicat în creșterea și educația lui. Adam se înțelege foarte bine cu tatăl lui și totul este în armonie. I-am explicat lui Adam că noi nu mai formăm un cuplu, dar îl iubim enorm și îl vom iubi mereu și vom face tot posibilul să îi fie bine.”, a declarat Anna Lesko, într-un interviu pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...