Anna Lesko, mărturisiri cutremurătoare despre drama prin care a trecut în copilărie. „Mă punea în niște poziții și apăsa”

Anca Manolica 08.03.2023, 09:26
Anna Lesko, mărturisiri cutremurătoare despre drama prin care a trecut în copilărie. „Mă punea în niște poziții și apăsa”

Anna Lesko este una dintre cele mai senzuale apariții feminine din showbiz-ul autohton. O fire jovială, care apare mereu în fața publicului cu un zâmbet seducător pe chip, aceasta ascunde o mare dramă din copilărie. Iată prin ce momente chinuitoare a trecut superba vedetă.

Anna Lesko, despre drama prin care a trecut în copilărie

Îndrăgita vedetă i-a obișnuit fanii cu o stare de spirit mereu optimistă, reușind mereu să păstreze aparențele chiar și în situații mai delicate. Ajunsă la frumoasa vârstă de 44 de ani, ea este, înainte de toate, o femeie care își crește singură fiul, dar se concentrează, totodată, și pe cariera pe care o are.

Cu toate acestea, ea ascunde o mare dramă din copilărie, despre care nu a mai vorbit până acum. Invitată în podcastul „Lucruri simple” al lui Horia Brenciu, Anna Lesko a povestit că în copilărie a trecut prin momente groaznice din cauza unei afecțiuni.

A urmat un tratament dureros

Senzuala vedetă cu origini basarabene a dezvăluit faptul că, pe când era numai un copil, a avut probleme cu coloana și a fost diagnosticată cu scolioză, ținând să precizeze că până acum nu a abordat niciodată acest subiect.

Totul a început la vârsta de 8 ani, din cauza poziției incorecte în care stătea atunci când cosea. Artista a povestit că cea care i-a descoperit scolioza a fost profesoara de sport de la școală.

„Am început să dansez pentru că am avut scolioză. Nimeni nu știe asta. Eu coseam într-o poziție nefirească. Și Anushka, că așa mi se spunea, cosea așa de la 8 ani. Să nu vă imaginați că mama ne exploata sau ceva .. Și de acolo, stând așa, eu am dobândit această scolioză

La orele de sport profesoara îmi spunea: nu e ok, nu stai bine. M-a dus la director, pentru mine a fost o panică totală. Eram terminată, nu știam ce se întâmplă”, a dezvăluit Anna Lesko, precizând că se gândea că o să o dea afară din școală.

Anna Lesko
Anna Lesko

Au fost ani dificili de terapie

După ce i-a fost descoperită această afecțiune, artista a fost nevoită să facă terapie.

„Mama a fost anunțată și am început un fel de terapie foarte dureroasă. Sport oricum făceam. Eram o fire foarte dinamică și energică și să mă mai consum și acolo puțin. Am făcut un fel de gimnastică medicală foarte dureroasă.

Mă punea în niște poziții și apăsa în același timp pe coloană. Și apoi venea o doamnă care îmi făcea un masaj extrem de dureros. Ferească Sfântul prin ce am trecut. Îmi curgeau lacrimile, dar trebuia să facem”, a explicat artista în cadrul podcastului.

După nouă luni de terapie, ea a fost nevoită să doarmă vreme de patru ani pe o scândură pentru a i se îndrepta coloana.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...