Fotografia cu care Anna Lesko a încins imaginația bărbaților. Fanii și-au amintit de idila vedetei cu Irinel Columbeanu

Badea Violeta 10.07.2022, 09:42

Anna Lesko este de departe una dintre cele mai frumoase vedete de la noi din țară. Frumoasa cântăreață este foarte mândră de formele sale și nu ezită să se afișeze în cele mai incitante ipostaze. Cei care o urmăresc pe rețelele sociale sunt obișnuiți cu fotografii care mai de care. Însă, de această dată solista a întrecut orice imaginație, iar fanii și-au amintit imediat de relația pe care vedeta a avut-o cu Irinel Columbeanu.

Anna Lesko, apariție provocatoare pe internet. Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii

Anna Lesko, în vârstă de 43 de ani, a devenit cunoscută prin prisma relației pe care a avut-o cu Irinel Columbeanu. Cei doi s-au iubit timp de opt ani, iar internauții nu au uitat acest lucru. O dovedește ultima postare a frumoasei cântărețe.

Vedeta a dorit să le facă ziua mai frumoasă admiratorilor ei, așa că s-a pozat într-o ipostază incitantă și a distribuit imaginea pe Facebook. Aceasta apare într-o rochie scurtă, cu un decolteu adânc ce-i pune în valoare trupul perfect sculptat.

Internauții i-au făcut multe complimente Annei lesko pentru forma fizică pe care o arată, dar au existat și persoane care i-au amintit vedetei de idila pe care a avut-o cu fostul afacerist de la Izvorani.

„Frumoasă și nebună”

„Încă puțin și îndeplinești o dorință transatlantică, adică să arăți fanilor ce prezentai pe vremuri unui potent micuț om de afaceri.”

„Omul ăla de afaceri cerșește pe la covrigării.”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online.

Anna Lesko, aparitie incendiara pe rețelele sociale
Anna Lesko, aparitie incendiara pe rețelele sociale

Câți bani cere Anna Lesko pentru un concert

Anna Lesko este, fără îndoială, una dintre cele mai solicitate cântărețe din România, fiind recunoscută pentru spectacolul pe care-l face pe scenă. Vedeta știe să facă atmosfera la spectacole la care este invitată, așa că nici nu este de mirare că este foarte apreciată de public.

Anul acesta, solista și-a crescut tariful pentru un concert de 45 de minute, în încercarea de a mai recupera din pierderile suferite în timpul pandemiei. Conform celor de la ego.ro, artista ar cere 2.500 de euro.

„Anna Lesko are un tarif de 2.500 de euro pentru mai puțin de o oră de show. A avut și de 2.000, dar, cum în ultima vreme prețurile au explodat, artiștii s-au văzut nevoiți să adauge, la tariful de bază, în jur de 20%, adică exact cu cât s-au mai scumpit toate.

Nu mulți înțeleg, dar nu toți acești bani ajung în buzunarul cântăreței. Trebuie să plătești colaboratorii, dansatoarele, costumele noi de scenă, totul este înregistrat pe firmă, se plătesc taxe la stat.”, a declarat, în exclusivitate pentru ego.ro, un organizator de spectacole care colaborează cu celebra cântăreață.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...