Legătura nebănuită dintre Mihaela Borcea și Valentina Pelinel. Cristi Borcea e cel mai norocos bărbat (Exclusiv)

Ioana Bucur 04.08.2021, 18:34
Legătura nebănuită dintre Mihaela Borcea și Valentina Pelinel. Cristi Borcea e cel mai norocos bărbat (Exclusiv)

Care este, de fapt, legătura nebănuită dintre Mihaela Borcea și Valentina Pelinel. Cristi Borcea are toate motivele să se considere un bărbat norocos, cu așa femei în viața sa.

Ce le leagă, de fapt, pe Mihaela Borcea și Valentina Pelinel

După ce actuala parteneră de viață a lui Cristi Borcea a preluat ștrandurile din București ale familiei, Mihaela Borcea a rămas cu un hotel din stațiunea Olimp, de care se ocupă cot la cot cu Valentina Pelinel. Jurnaliștii de la Playtech.ro au aflat, în exclusivitate, cum se înțeleg cele două femei.

Fosta și actuala doamnă Borcea și-au unit forțele și s-au implicat serios în administrarea și promovarea hotelului de pe litoralul românesc. Cele două se întrec în lozinci prietenoase, pe conturile sociale, ca să atragă cât mai mulți turiști la hotelul „Pam Beach”, din Olimp:

„Bună dimineața! Vă trimit energia pozitivă a mării, de pe terasa hotelului”, a scris Valentina, pe conturile sociale.

„Dragii noștri, așa cum v-am obișnuit, de fiecare dată venim în întâmpinarea voastră cu noi pachete de servicii, care fac ca timpul petrecut la noi în unitate să fie un timp prețios și de calitate! De aceea s-a alăturat echipei noastre unul dintre cei mai buni specialiști terapeuți pe care vi-l recomand. Masajul este eliberarea energetică de care are nevoie corpul tău”, a scris Mihaela Borcea.

Valentina Pelinel a fost prezentă și în timpul lucrărilor de construcție a clădirii: „Destinația voastră de vacanță este aproape gata. Suntem încă în pregătiri pentru ca hotelul să vă întâmpine odată cu deschiderea sezonului de vară”, menționa ea, în timpul lucrărilor.

Legătura nebănuită dintre Mihaela Borcea și Valentina Pelinel
Cristi Borcea și Valentina Pelinel

„Cristi Borcea e bucuros că există armonie”

Valentina Pelinel și-a luat în serios rolul din afacerile familiei. Celebrul model a fost protagonista unei ședințe foto în bazinul ștrandului din Drumul Taberei: „Întâmpinăm vara cu o petrecere la cele mai cool locații din București: Magic Summer Waves & Magic Place Aqua Park, petrecere si super distracție dedicată celor mici și celor mari deopotrivă”, spunea Valentina.

Mihaela Borcea a colaborat bine și cu Alina Vidican și cu Valentina Pelinel, în afaceri, le-a acceptat ajutorul, mai ales în ceea ce privește promovarea. Cristi Borcea e bucuros că există armonie, că se înțeleg bine cu toții, de dragul lui. Valentina stă toată vara cu cei trei copii la mare, la hotel, dar mai vin și în București, pentru a supraveghea cele două ștranduri”, au dezvăluit apropiații familiei Borcea pentru Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...