Aniversare ciudată pentru Anamaria Prodan. Cum a apărut impresara înainte să împlinească 50 de ani. Foto

Beatrice Dumitru 12.12.2022, 16:52

Anamaria Prodan împline;te pe 17 decembrie 50 de ani, dar sexy impresara și-a sărbătorit ziua de naștere cu o săptămâna mai devreme și a avut parte de o aniversare mai neobișnuită, într-un loc de sufet pentru ea. Iată ce cadou deosebit a primit Anamaria Prodan.

Cadoul primit de Anamaria Prodan de ziua sa

Anamaria Prodan a avut un an agitat în care a ajuns la poliție după o bătaie în plină stradă cu cel care i-a fost soț timp de 15 ani, antrenorul Laurențiu Reghecampf. De asemenea, în luna noiembrie, instanța a dispus desfacerea căsătoriei celor doi din culpă comună. Însă sexy impresara a lăsat totul în urmă și se pregătește pentru ziua sa.

Anamaria Prodan va împlini 50 de ani pe 17 decembrie, dar a avut parte de o supriză deosebită înainte cu o săptămână. Aceasta a mers la Mănăstirea Nechit, un loc de suflet pentru ea unde spune că și-a găsit liniștea, iar preotul Zenovie a surprins-o cu un cadou superb: un tort cu Mântuitorul Iisus Hristos, alături de mesajul „La mulți și binecuântați ani”. Sexy impresare s-a fotografiat cu surpriza și a publicat imaginea pe rețelele de socializare.

Aniversare ciudată pentru Anamaria Prodan. Cum a apărut impresara înainte să împlinească 50 de ani. Foto
Anamaria Prodan, la Mănăstirea Nechit. Sursa foto: Instagram

„50 de ani sărbătoriți alături de cei dragi mie la @manastireanechit multumesc , multumesc, multumesc. Pentru sufletul meu cel mai frumos cadou a fost cel oferit de părintele Zenovie și călugării de la mănăstirea NECHIT la împlinirea vârstei de 50 de ani! Rar am văzut un loc atât de frumos. Raiul pe pământ! Am plâns de bucurie căci în acest loc de vis mi-am găsit liniștea și pacea … fericirea și echilibrul de a merge mai departe demnă alături de copiii mei minunați… cred că toți românii trebuie să calce pragul acestui Ioc binecuvântat de Dumnezeu. De departe cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc! Nu am cuvinte de mulțumire”, a scris Anamaria în dreptul imaginilor.

Anamaria Prodan a renunțat la tablourile cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prrodan a suferit foarte mult după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, care a ales să-și refacă viața alături de altă femeie. Aceasta a mărturisit că a aruncat la gunoi toate tablourile de familie în care antrenorul apărea și care atârnau pe pereții casei de la Snagov.

Nu mai există nimic în casă cu imaginea lui Reghe. Copii nu vor să audă sau să-l vadă. Ei știu că Reghe mereu și-a lăsat de izbeliște părinții și pe Luca, mic fiind. Lui Reghe ii pasă doar de distracții și de femei„, au declarat finii și apropiații impresarei.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un fiu în vârstă de 14 ani, dar antrenorul mai are doi băieți din alte relații.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...