EXCLUSIV

Cât costă o ședință de hipnoză? Andrei Voicu: „Nu te poți juca cu mintea unui om. În cabinet ești conștient tot timpul!” VIDEO EXCLUSIV

Alexandru Catalan 11.10.2022, 17:19
Cât costă o ședință de hipnoză? Andrei Voicu: „Nu te poți juca cu mintea unui om. În cabinet ești conștient tot timpul!” VIDEO EXCLUSIV

Andrei Voicu este unul dintre cei mai cunoscuți hipnotizatori ai acestui moment din România. El a vorbit cu impact.ro despre cauzele pentru care românii îi bat la porțile cabinetului, dar și despre faptul că terapia prin hipnoză nu e deloc una ieftină.

Andrei Voicu, unul dintre cei mai cunoscuți hipnotizatori de la noi din țară

impact.ro: Cum ați ajuns să faceți hipnoză?

Andrei Voicu: Am ajuns să practic această meserie, care e una nouă în România, după un faliment. Acum consider că voi face asta pe tot parcursul restului vieții mele!

impact.ro: Cum ați început?

Andrei Voicu: Am început să ies în public în urmă cu șapte, opt ani. Am avut showuri în diferite orașe ale țării, dar și la Londra, în rândul diasporei române. Am vrut să le arăt oamenilor că lucrurile se întâmplă și la noi în direcția asta!

impact.ro: Și unde ați avut o deschidere mai mare? La noi, acasă sau la Londra?

Andrei Voicu:  În orașele noastre! Da, ușor surprinzător poate, dar așa au stat lucrurile!

impact.ro:  Care sunt principalele cauze pentru care românii vă bat la ușa cabinetului?

Andrei Voicu: Depresii, anxietate, atacuri de panică. Altfel spus, tot ce poate crea mintea noastră și care de fapt nu sunt reale. E vorba în principal despre adicții și fobii.

Terapia prin hipnoză

impact.ro: Se spune că românul vrea să știe cât mai multe despre el, despre viața sa anterioară. Te poate ajuta așa ceva, adică terapia prin hipnoză?

Andrei Voicu:  Depinde. Mintea noastră poate fabula foarte mult, astfel încât trebuie avut grijă, mai ales când e vorba despre o altă viață. Dar dacă asta îl poate ajuta pe cineva anume în cadrul terapiei, atunci da, le putem folosi!

impact.ro: De câte ședințe are nevoie cineva care dorește să încerce terapia prin hipnoză?

Andrei Voicu:  Pot fi două, pot fi nouă! Depinde pentru ce situație vine la mine, depinde de mintea subconștientă, de cât de bine asimilează aceasta sugestiile. Pe scurt, depinde și de situația pentru care mă solicită cineva anume. Nu se poate da concret un număr exact al ședințelor de terapie. Mi s-a întâmplat însă să rezolv anumite adicții după numai o singură ședință. Aceste lucruri sunt mai rare, dar se pot întâmpla!

Andrei Voicu e unul dintre răsfățații televiziunilor în meseria pe care o practică de peste un deceniu

impact.ro: Lumea vă știe mai mult de la spectacole. Cum sunteți la cabinet? Cât durează o ședință?

Andrei Voicu:  În cabinet nu e ca la televiziune. Acolo fac terapie de show! În cabinet e altceva! Nu te poți juca cu mintea unui om și să-l lași cu anumite sechele. În cabinet ești conștient tot timpul. Pe de altă parte, o ședință de terapie prin hipnoză nu durează mai mult de douăzeci de minute.

impact.ro: Cât costă o ședință?

Andrei Voicu:  Un minim de 600 de lei! Întotdeauna le spun celor care ajung la mine în cabinet cât este onorariul unei ședințe, pentru situația dată. Și le mai precizez și faptul că nu doresc să aibă așteptări ca după o ședință sau două situația să se rezolve, dar îi asigur că nici nu vor avea nevoie de 20 de ședințe. Terapia prin hipnoză nu e una ieftină, nicăieri în lume! E terapia oamenilor bogați, să spunem așa!

Urmăriți Impact.ro și pe