Andreea Marin, surprinsă de iubit de ziua de nume. Vedeta dă vestea cea mare?! “Mi-a oferit cel mai frumos cadou”

Beatrice Dumitru 01.01.2022, 18:50
Andreea Marin, surprinsă de iubit de ziua de nume. Vedeta dă vestea cea mare?! “Mi-a oferit cel mai frumos cadou”

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste de patru ani cu diplomatul Adrian Brîncoveanu și este mai fericită ca oricând. Vedeta a mărturisit că iubitul său i-a făcut un cadou special cu ocaziei zile sale onomastice. „Am avut parte de o surpriză foarte frumoasă”, a declarat Andreea Marin.

Cadou special pentru Andreea Marin de la iubitul său

Andreea Marin nu a avut prea mult noroc pe pan personal, fiind nevoită să treacă prin trei divorțuri, ultimul după mariajul cu terapeutul turc Tuncay Öztürk. Dar soarele a ieșit și pe strada ei și acum are parte de o frumoasă poveste de iubire alături de Adrian Brîncoveanu.

„Zâna Surprizelor” este mai fericită ca oricând și a mărturisit că de Sfântul Andrei, atunci când își sărbătorește ziua de nume, iubitul său i-a făcut un cadou minunat. De asemenea, Andreea Marin a spus că momentul este unul dintre cele mai frumoase din anul care tocmai s-a încheiat. Se pare că vedeta a fost cerută în căsătorie, însă nu a vrut să dezvăluie despre ce este vorba.

Andreea Marin, surprinsă de iubit de ziua de nume. Vedeta dă vestea cea mare?!
Andreea Marin, cadou special de la iubitul său.

Partenerul meu mi-a făcut un dar minunat anul acesta, de Sfântul Andrei. Rămâne pentru sufletul nostru, nu simt nevoia să împart această poveste cu nimeni. (…) Dacă e să mă duc în zona personală, cele mai frumoase două zile din an au fost cea în care Violeta a împlinit 14 ani și Sf. Andrei, când am avut parte de o surpriză foarte frumoasă din partea lui Adrian”, a mărturisit Andreea Marin pentru Antena Stars.

Andreea Marin nu acceptă cadouri de ziua sa

De fiecare dată când își sărbătorește ziua de naștere, Andreea Marin refuză cadourile din parte apropiaților. Ea le cere ca banii pe care i-ar cheltui pentru a-i cumpăra un cadou să-i doneze pentru cauze nobile, în care se implică și ea.

Eu am această pretenție ca de ziua mea de naștere, chiar scriu asta în invitația pe care o fac celor dragi, să nu primesc, ci să dau mai departe și așa s-a întâmplat și anul acesta”, a dezvăluit vedeta.

Andreea Marin are o fiică, Violeta, în vârstă de 14 ani, din mariajul cu Ștefan Bănică, de care a divorțat după o căsnicie de șapte ani. Se spune că artistul ar fi înșelat-o.

Urmăriți Impact.ro și pe