Andreea Marin și-a dat de gol iubitul! Gestul inedit pe care l-a făcut bărbatul de dragul vedetei: „A fost distractiv”

Redacția IMPACT 06.04.2020, 20:47
Andreea Marin și-a dat de gol iubitul! Gestul inedit pe care l-a făcut bărbatul de dragul vedetei: „A fost distractiv”

În contextul pandemiei actuale multe dintre vedetele de la noi au început să-și facă schimbări de look singure acasă, din cauza imposibilității de a merge la salon. Printre acestea se numără și Andreea Marin. Ce schimbare și-a făcut vedeta cu ajutorul partenerului său?

Andreea Marin și-a transformat iubitul în stilist

Fosta prezentatoare de televiziune, aflată în izolare la domiciliu, a decis că este timpul pentru o schimbare. Andreea Marin s-a vopsit pentru prima oară singură acasă, însă a avut parte de un ajutor de nădejde, din partea iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Astfel, bruneta a descoprit un nou talent ascuns. Rezultatul a fost unul uimitor pe care l-a împărtășit și cu fanii pe Instagram.

„Bună dimineața! Am făcut-o și pe asta: pentru prima data, am vopsit parul acasă, și a ieșit! Parul meu e alb la rădăcini încă de când aveam 18 ani, asa ca îl vopsesc, iar acum este castaniu cu șuvițe ușor mai deschise decât nuanță de baza, aveam emoții sa nu fac o boacană, dar iată ca a fost mai ușor decât ma așteptăm!”, le-a povestit Andreea Marin fanilor săi.

andreea marin, s-a vopsit, ajutor, barbatul ei
Andreea Marin și-a transformat iubitul în stilist

De asemenea, vedeta le-a explicat întreaga procedură și doamnelor de pe contul său de socializare care nu și-au descoperit  încă talentul de hairstylist. Andreea Marin a precizat că cel mai important pas este să obțineți ajutorul partenerului de cuplu.

„Primul pas și cel mai important este să vă convingeți partenerul de viață să devină stilistul vostru, aveți nevoie de mâinile lui la vopsit. Eu am reușit și in doi chiar a fost distractiv și inedit!”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

O altă vedetă care a luat atitudine și a vrut să-și păstreze imaginea impecabilă este Adelina Pestrițu. Vedeta trăiește exclusiv din imaginea pe care o prezintă așa că în contextul în care la salon nu putea merge s-a vopsit singură acasă. De asemenea, și bruneta a vut parte de un ajutor de la soțul său, Virgil Șteblea.

„Vreau să vă arăt că mi-a ieșit treaba asta cu vopsitul acasă. Recunosc că a fost pentru prima dată când am încercat și nu mă plâng deloc de experiență, mi-a plăcut.Trebuie să vă recunosc că aseară la procesul de vopsit părul, a contribuit și soțul meu. Nu credeam vreodată că o să fim în punctul acesta, în care să mă vopsească soțul la păr, dar iată că ne-a reușit. Împreună facem o echipă tare bună”, a declarat Adelina Pestrițu.

Urmăriți Impact.ro și pe